Judo: Denis Alićajić brončani na Prvenstvu Hrvatske U16

Judo: Denis Alićajić brončani na Prvenstvu Hrvatske U16

15.4.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu 13.04.2013.godine u Splitu u SC Gripe održano je prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete U16 rođeni 1988/1989, te za mlađe seniore U23 rođeni 1991 do 1996 godine.
Na natjecanju su nastupila 4 judaša Labinskog judo kluba IPPON.
U grupi mlađih kadeta do 55 kilograma nastupilo je 26 natjecatelja. Za Ippon iz Labina nastupio je Kristijan Jelić koji se dobro borio te je u zadnjim sekundama izgubio borbu.
U grupi mlađih kadeta do 60 kilograma nastupilo je 25 natjecatelja. Za Labin se borio Denis Alićajić. Denis je odradio 5 sjajnih borbi gdje je prvu borbu pobijedio a u drugoj tijesno izgubio nakon čega je u repasažu pobijedio tri borbe zaredom i osvojio treće mjesto i brončano odličje na prvenstvu države. 
U grupi mlađih seniora do 60 kilograma nastupio je Italo Živić koji je odradio dvije borbe te se nije domogao odličja.
U grupi mlađih seniora do 66 kilograma nastupio je Arian Agušaj. Arian je u prvoj borbi nepažnjom ušao u zahvat i izgubio da bi nakon toga dvije borbe zaredom pobijedio sjajnim bacanjima Ippon. U četvrtu borbu za treće mjesto Arian je ušao sa ponajboljim Hrvatskim judašem u toj kategoriji Azinovićem koji je u konačnici bio bolji. Arian je u konkurenciji 15 natjecatelja osvojio 5 mjesto.
 
Labinjane je vodio trener Muhamed Alićajić dok je Danijel Pizentić imao ulogu suca.
 

denis alićajić judo prvenstvo hrvatske split u16 ippon kristijan jelić italo živić arian agušaj muhamed alićajić danijel pizentić