Jučer u Gradu Labinu započela podjela bonova umirovljenicima povodom uskršnjih blagdana

Jučer u Gradu Labinu započela podjela bonova umirovljenicima povodom uskršnjih blagdana

22.3.2016. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Grad Labin je jučer započeo s podjelom bonova povodom uskršnjih blagdana za osobe u Socijalnom programu, umirovljenike do 2.500,00 kuna mirovine i domaćice starije od 60 godina.

 

Poklon bonovi i jednokratne pomoći mogu se podignutu svaki dan od 8,30 do 14,30 sati u Velikoj vijećnici u Gradu Labinu do zaključno 25. ožujka 2016. godine.

 

Pravo na poklon bon u vrijednosti od 200,00 kuna ostvaruju korisnici Socijalnog programa i domaćice starije od 60 godina. Prilikom podizanja bonova potrebno je predočiti osobnu iskaznicu. Umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.500,00 kuna ostvaruju pravo na jednokratnu novčanu dotaciju u iznosu od 200,00 kuna koje mogu podignuti u Gradskoj upravi Grada Labina uz predočenje osobne iskaznice i penzijskog listića za veljaču 2016. godine.

 

Iz tog prava izuzeti su umirovljenici – korisnici mirovina po međunarodnim ugovorima, te osobe korisnici invalidskih mirovina zbog profesionalne nesposobnosti za rad koji su u radnom odnosu.

 

Sve informacije mogu se dobiti na tel. 866-842 ili 866-843.

 

Priloženi poklon bon se može realizirati u jednoj od slijedećih trgovina prehrambenih artikala na području Grada Labina:

  - «JEDINSTVO» Labin: Opskrbni centar Vinež, Diskont Starci, Market Kature  i   

     Market Apollo Rabac, Koperativa, Trgovina Vinež

  - Mesnice JELEN na Tržnici 

  - MESO-LICUL na Tržnici 

  - Mesnica MORAL - Zelenice i Opskrbni centar 

  - Market "ĐENI" Vinež

 - Market „MIRACOLO“ Zelenice.

 

 

uskršnji bonovi bon uskrs domaćice umirovljenici