Joris Voorn & Tino Dobrić @ Lighthouse Club, Vodnjan 23.06.2012.

Joris Voorn & Tino Dobrić @ Lighthouse Club, Vodnjan 23.06.2012.

22.6.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Mladi talentirani dj Tino Dobrić iz Raše nastupiti će sutra zajedno sa svjetski poznatim Jorisom Voornom u Clubu Lighthouse u Vodnjanu. Dj Tino Dobrić nedavno je nastupio na burn studios Ibiza DJ Residency Mix Off Session finalu u Sloveniji.
 
Joris Voorn je DJ i producent iz Rotterdama. Odrastao je u obitelji glazbenika pa i ne čudi činjenica da je glazba postala neizostavnim dijelom njegova života od najranije dobi.

Elektronskom zvukom počeo se baviti sredinom 90-tih godina, fokusirajući se na house i techno. Sagradivši si mali studio počinje stvarati trake koje su punile record boxove imena poput Carla Craiga, Laurenta Garniera, Technasiea i mnogih drugih.

Nakon uspjeha trake Incident, Joris izdaje svoj debitantski cd album Future History na SINO etiketi na kojemu je obuhvatio 3 godine ideja i inspiracije na 20 različitih traka.

2005. godine nastaje Green na kojem kao prvo izdanje izlazi A dedicated mind EP koji postiže globalni uspjeh a odmah nakon toga izdaje svoju prvu mix kompilaciju za klub Fuse. Nakon legendarnih mixeva Davea Clarka, DJ Hella i drugih, uslijedila su brojna izdanja i kolaboracije kao i drugi album koji nastaje 2007. godine pod nazivom From a deep space, ali i mix za renomirani Balance serijal pod brojem 14.

Uz mnogobrojna izdanja i suradnje Joris se etablirao kao jedan od vodećih imena elektronske glazbe kako u svijetu tako i kod nas. Nakon nekoliko virtuoznih i zapamćenih nastupa diljem Hrvatske, 23.6. dolazi i u LMC Club prodrmati dance floor kako on to zna! Party počinje u 23:00 sata, a ulaznica iznosi 70 kuna.
 
Line up:
 Psychopaths (HR)
Tino Dobrić (HR)
Joris Voorn (NL)
 
 
 
Info:
 

Lighthouse Vodnjan Club Tino Dobrić dj producent Joris Voorn Rotterdam ulaznice line up