Stampar M - Stampar

Joe Cocker Tribute Band svevremenskim hitovima raznježio publiku u Rapcu

Joe Cocker Tribute Band svevremenskim hitovima raznježio publiku u Rapcu

18.8.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Sjajnim nastupom Joe Cocker Tribute Band sinoć je raznježio i oduševio publiku u rabačkom Sundance Beach Clubu i ugodnu vjetrovitu noć dodatno upotpunio fantastičnim bluesom i odličnom izvedbom svjetski poznatih hitova uz saksofon. Koncert su otvorili pjesmom 'I come in peace' i na plesni podij odmah privukli plesače raznih dobnih skupina. Publika je fantastično reagirala na izuzetne vokalne sposobnosti frontmena i ženskog pratećeg vokala, a bend je redom nizao blues megahitove kako što su 'Fire It', 'Unchain my heart' i 'Now That the Magic Has Gone'. Emotivnim i energičnim izvedbama okupljene su zabavljali puna dva sata, a najveće oduševljenje izazvala je izvedba pjesme 'You Can Leave Your Hat On'.Nakon glazbenog užitka, publiku večeras očekuje posljednje ovogodišnje izdanje zabavno-edukativnog showa Istra Inspirit. Svi zainteresirani večeras imaju jedinstvenu priliku odlaska u lov na blago u pratnji vesele gusarske družine. A osim istraživanja i otkrivanja povijesti, mitova i legendi s područja Istre, posjetitelji će moći sudjelovati u plesu, pjevanju i borbi gusara. Ulaz je besplatan, a program započinje u 20:30.


Ponedjeljak donosi kino na otvorenom uz 'Monsters University', animirani film koji će posebno nasmijati mališane. Projekcija će započeti u 21 sat. Open Air Cinema u srijedu donosi još jedan izuzetno zanimljiv fim – 'The Legend of Tarzan' koji će nakon povratka u civilizaciju još jednom vratiti poznatog glavnog junaka u džunglu.

Ovogodišnji festival polako se približava svome kraju pa će tako akrobati, žongleri i hodači na štulama u utorak održati svoj posljednji show u sklopu programa Circus in the City. Najprije će zabavljati goste na plažama i šetnici, a zatim ih još jednom oduševiti cabaret showom kod svjetionika na šetnici ispod Valamar Sanfior Hotel & Casa. Ova vesela družina publiku je tijekom festivala svakoga utorka nasmijavala do suza, a svi oni koji su propustili njihove vratolomije i disco zabavu u stilu groznice subotnje večeri, imaju još jednu priliku.  Ulaz na predstavu je besplatan.Oni koji su raspoloženi za nešto mirniju i ozbiljniju vrstu zabave, u Labinu mogu uživati u Noćnom razgledu grada i saznati sve zanimljivosti o povijesti starog grada uz brojne priče lokalnih vodiča.Srijeda je dan za uličnu glazbu koja će ispuniti rabačku šetnicu. Side Effects, Summertime Acoustic Trio, Sunrise Duo i Aerials bendovi su koji će okupljene zabavljati obradama brojnih stranih hitova. Idealan dan za šetnju ulicama uz uživanje u ugodnim zvucima i ispijanje omiljenog pića.joe cocker tribute band koncert sundance rabac rabac open air festival