JK Ippon Labin u ukupnom poretku treći na Međunarodnom turniru `Sv. Vid 2017` u Rijeci

JK Ippon Labin u ukupnom poretku treći na Međunarodnom  turniru `Sv. Vid 2017` u Rijeci

6.6.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Natjecatelji JK Ippon Labin su u subotu 03.06.2017. nastupili na Međunarodnom  turniru „Sv. Vid 2017" koji se održao u Rijeci. Natjecanje je okupilo 342 sudionika iz 28 klubova iz Hrvatske i inozemstva.

JK Ippon nastupio je sa 24 natjecatelja koji su potvrdili svoju odličnu pripremljenost na kraju sezone te su se u ukupnom poretku po broju osvojenih odličja, plasirali na 3. mjesto ukupnog poretka, odmah nakon vodećih regionalnih klubova, JK Rijeka i JK Istarski borac.

Pojedinačni rezultati slijede:

U uzrastu do 10 godina, Živolić Darian (-38kg ) osvojio je zlatnu medalju, srebra su osvojili Bohnke Alison u kategoriji -25 kg, Načinović Maris u kategoriji -36kg i Sabalić Roko u kategoriji -34kg. Hođić Haris je u kategoriji -30kg bio 7. u poretku, a bez plasmana su ovoga puta ostali Bartolić Arian i Husić Matej.

U uzrastu do 12 godina, najviše je pažnje privuklo klupsko finale u kategoriji -55kg gdje je Sandić David osvojio zlato pobijedivši Širol Roka u tijesnoj borbi. Drugu srebrnu medalju u ovome uzrastu osvojio je Jakovljević Lukas u kategoriji -30kg. Jagodić Edib plasirao se na 3., a Banišić Gabriel na 5. mjesto u kategoriji -38kg.

U uzrastu do 14 godina, djevojke su se okitile srebrnim odličjima, Mikuljan Alicja Maria u kategoriji  -40kg i Širol Paola u kategoriji -63kg. Dječaci su dominirali u nižim težinskim kategorijama i upisali još tri zlata u ukupno bodovno stanje: Jakovljević Lukas u kategoriji -30kg, Sinožić Matija u kategoriji -34kg i Jagodić Edib u kategoriji -38kg. Brončane medalje osvojili su Ipavec Dino do 46kg i Širol Roko do 55kg. Banišić Gabriel je popustio nadomak medalje te se, izgubivši borbu za broncu, plasirao na 5. mjesto kategorije -38kg.

U uzrastu do 16 godina zlatni je bio Dundara Petar je u kategoriji -50kg dok je Širol Paola osvojiula 3.mjesto u kategoriji -63kg.

U uzrastu kadeta (u18) Dundara Petar potvrdio je svoju vještinu osvojivši još jednu zlatnu medalju u kategoriji -50kg. Zlatom se okitio i Bolterstein Ricardo u kategoriji +90kg. Bronce su osvojili Zahtila Eric u kategoriji -66kg, Kleva Nino u kategoriji -81kg i Zokić Marin u kategoriji -50kg.

U seniorskom uzrastu Bolterstein Ricardo osvojio je srebro u kategoriji -90kg, a Zahtila Eric broncu u kategoriji -66kg. Kleva Nino plasirao se na 7.mjesto kategorije -81kg.

U skupini veterana zlatom se okitio Basanić Petar u kategoriji +90kg.

 

Natjecatelje su vodili treneri Pizentić Vedran i Boneta Nikol.

jk ippon jk ippon labin natjecanje sport borilački sportovi judo