Javni poziv za zakup poljoprivrednog zemljišta u Raškoj dolini

Javni poziv za zakup poljoprivrednog zemljišta u Raškoj dolini

20.11.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je 20. studenoga 2014., sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine" broj 39/13), javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH na području Općine Raša. Ukupno 265 hektara u 43 cjeline u zakup se daje za poljoprivrednu proizvodnju na 50 godina. 
 

U privitku objavljujemo tekst javnog poziva za dodjelu zakupa za državno poljoprivredno zemljište s pripadajućim prilozima. Javni poziv objavljen je i na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište (www.zemljiste.mps.hr)
 

Rok za dostavu ponuda je 15 dana, računajući od prvog idućeg dana nakon objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište.
 
 
Za stručnu pomoć oko ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa poljoprivrednici se mogu obratiti u najbliži ured Savjetodavne službe.
 

Prije ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa predlažemo da se detaljno prouče Upute za ispunjavanju Gospodarskog programa i Uredba o načinu vrednovanja gospodarskog programa korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske (NN 66/13).
 
 
Priloženi dokumenti ovdje
 
 

zakup zemljište općina raša raška dolina nekretnine