Javni natječaj za sufinanciranje programa/projekata udruga u području razvoja malog gospodarstva za 2016. godinu

Javni natječaj za sufinanciranje programa/projekata udruga u području razvoja malog gospodarstva za 2016. godinu

26.4.2016. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Na temelju članka 6. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge Grad Labin objavljuje Javni natječaj za sufinanciranje programa/projekata udruga u području razvoja malog gospodarstva za 2016. godinu. Predmet ovog natječaja je prikupljanje pisanih prijedloga programa i projekata udruga u području razvoja malog gospodarstva, a čiji je rad usmjeren prema sljedećim prioritetnim područjima:

 

- promocija obrtništva i malog gospodarstva

- edukacija za potrebe unapređenje obrtništva i malog gospodarstva,

- podrška informiranosti i institucionalnom organiziranju obrtništva i malog gospodarstva.

 

Ukupno planirana vrijednost natječaja je 50.000,00 kn. Rok za podnošenje prijedloga projekta i programa je  27. svibanj 2016. godine do 12,00 sati. Sva pitanja vezana uz ovaj Javni natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte: patricija.terkovic@labin.hr.

 

Natječajnu dokumentaciju u tiskanom obliku treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili osobno (predaja u pisarnici) na sljedeću adresu:

 

Grad Labin, Titov trg 11, 52 220 Labin

„NE OTVARATI - Javni natječaj za sufinanciranje programa/projekata udruga u području razvoja malog gospodarstva za 2016. godinu“.

 

Cjelokupni tekst natječaja sa obrascima možete preuzeti u privitku.

 

 

javni natječaj malo poduzetništvo gospodarstvo poduzetništvo