Iznajmljeni gradski poslovni prostori – stižu zanimljiva imena!

Iznajmljeni gradski poslovni prostori – stižu zanimljiva imena!

26.10.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Nedavno je zatvoren još jedan javni poziv Grada Labina kojim su se gradski poslovni prostori davali u najam. Na istom je bilo ponuđeno osam prostora, a rezultati istog, pokazali su kako je ono o čemu svi već neko vrijeme govore zaista i istina te se oba gradska trga, kako Titov trg u Starom gradu tako i Trg labinskih rudara te njihovi poslovni prostori popunjavaju uz zanimljivu ponudu.


Labin je svakodnevno sve zanimljiviji različitim gospodarskim subjektima, što je izvrstan pokazatelj smjera i kretanja gospodarstva. O važnosti labinske poslovne zone kao jedne od tri najbolje u državi i međunarodnih ali i domaćih kompanija koje su upravo Labin odabrale za jedno od najvažnijih središta svojeg poslovanja suvišno je više trošiti riječi.


Kroz natječaj za najam poslovnih prostora pokazalo se kako taj interes nije manji ni kod domaćih tvrtki zanimljivih ponuda, renomiranih imena orijentiranih gradovima i mjestima sa povoljnim gospodarskim i razvojnim pokazateljima.


Tako su poslovni prostori na ovom javnom natječaju zakupile tvrtke različitih opisa poslovanja, od onih koji se bave izdavaštvom i dizajnom do npr. dobro poznate tvrtke Aura iz Buzeta koja će svoje prodajno mjesto imati na samom ulazu u starogradsku jezgru, predivnom prostoru nedaleko Torjona na adresi Aldo Negri 4, ili pak tvrtke Eko Lukovdol d.o.o. koja je mjesto svojeg budućeg poslovanja pronašla na Trgu labinskih rudara u prostoru nekadašnje knjižare.


Ovakve najave zanimljivih projekta u našem gradu odličan su pokazatelj smjera gospodarskih kretanja, ali i dodatan poticaj sve snažnijeg i očito, ponovnog uzleta i prepoznavanja starogradske jezgre ali i Labina u cjelini.


iznajmljivanje gradski prostori