Izložba "Svijet u Bojama" koja predstavlja plod inspirativne fotoradionice organizirane pod okriljem "Foto Hrvatske" 6.9.2023. u Gradskoj knjižnici

Izložba "Svijet u Bojama" koja predstavlja plod inspirativne fotoradionice organizirane pod okriljem "Foto Hrvatske" 6.9.2023. u Gradskoj knjižnici

3.9.2023. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Katedra Čakavskog sabora Labin i Turistička zajednica Labin – Rabac s ponosom vas pozivaju na izložbu pod nazivom "Svijet u Bojama", koja predstavlja plod inspirativne fotoradionice organizirane pod okriljem "Foto Hrvatske"


Ova izložba predstavlja vrhunac truda i kreativnosti polaznika, a mi smo uzbuđeni što ćemo vam predstaviti njihove radove.


Fotoradionica „Svijet u Bojama" je edukativna inicijativa s ciljem naučiti sudionike kako najbolje koristiti svoje uređaje za fotografiranje. Ovo nije samo prilika za usavršavanje tehničkih vještina, već i za dublje razumijevanje umjetnosti fotografije. Voditelji fotoradionice Sanja Grgić Ćurić i Nikola Ćurić su s predanošću i entuzijazmom prenosili svoje stručno znanje sudionicima kako bi ih inspirirali i osnažili u razvijanju svojeg fotografskog potencijala.


Teorijska nastava je održana u petak, 1. rujna, dok se praktična nastava održala tijekom subote i nedjelje (2. i 3. rujna) na području Labina i Rapca, gdje su polaznici imali priliku primijeniti svoje novo naučene vještine.


Izabrane fotografije bit će predstavljene na završnoj izložbi koja će se održati u srijedu, 6. rujna, s početkom u 19 sati u holu Gradske knjižnice Labin. Ovo je prilika da podržimo talente i zajedno proslavimo njihovu strast prema fotografiji. "Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom uživanju u izložbi "Svijet u Bojama".


katedra čakavskog sabora izložba svijetu bojama