Izborna skupština MNU Labin: Igor Dundara nije uspio smijeniti Kodrina

Izborna skupština MNU Labin: Igor Dundara nije uspio smijeniti Kodrina

21.11.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

„Tresla se brda - rodio se miš" najkraći je rezime dešavanja na Izbornoj skupštini Malonogometnog udruženja Labin upriličenoj večeras, petak 19. studenog 2010. godine u Velikoj vijećnici Grada Labina. Nakon protokolarnih te financijskog izvješća koje je usvojeno velikom većinom glasova pristupilo se najvažnijoj točki dnevnog reda, izboru predsjednika koji će biti na čelu udruge u naredne četiri godine.

 

Iako je najavljivan, a i pripreman, puč nije uspio. Od 35 nazočnih članova Skupštine njih 22 su se tajnim glasovanjem izjasnila za starog predsjednika Edia Kodrina, a tek 13 za njegovog večerašnjeg protukandidata Igora Dundaru.

 

Potonji je bio predložen i za funkciju potpredsjednika udruge, no vjerojatno razočaran epilogom oko (ne)izbora za predsjednika, odustao je od kandidature pa je izabran Robert Škrobić.

 

U devetočlani Izvršni odbor, uz Kodrina i Škrobića koji su ušli automatizmom svojih funkcija, još su izabrani: Elvis Brečević Ivica Barišić, Dean Načinović, Ivan Vozila, Aleksandar Atanasković, Nenad Poldrugo i Robi Fonović.

Više na LabinSportu

 

edi kodrin mnu labin mali nogomet igor dundara robi fonović