Iz trećeg pokušaja održana Skupština Udruženja obrtnika Labin - Adrijano Kiršić i Vilim Filipović udaljeni sa sjednice

Iz trećeg pokušaja održana Skupština Udruženja obrtnika Labin - Adrijano Kiršić i Vilim Filipović udaljeni sa sjednice

4.8.2010. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Udruženje obrtnika Labin danas je održalo sjednicu Skupštine. U podnesenom referatu predsjednik, Valter Karlović osvrnuo se na zbivanja koja su obilježila prošlu godinu. Spomenuo je da su Udruženje obilježile ostavke i loši međuljudski odnosi što je stvorilo nepovoljno okruženje za bilo kakve aktivnosti. Napomenuo je kako je situacija pogoršana sukobom tajnika i predsjednika, a sukob je kulminirao prekidom radnog odnosa tajniku 31. listopada 2010.

 Podneseno je izvješće Nadzornog odbora o poslovanju i radu Udruženja za prošlu godinu. Konstatirano je da je Udruženje ostvarilo prihod nešto veći od 505 tisuća kuna i rashod u visini nešto većem od 527 tisuća kuna. U konačnosti manjak prihoda nad rashodima iznosi 22 tisuće kuna. Skupštinari su prihvatili izmjene i dopune financijskog izvještaja za tekuću godinu koji iznosi 562,500 kuna te odluku o raspisivanju izbora za mandatno razdoblje 2010.-2014.

U prostorije Udruženja prije početka sjednice stigli su Adriano Kiršić i Vilim Filipović. Nakon što im je iščitan stavak Statuta sukladno kojemu nemaju pravo prisustvovanja Skupštini, napustili su sjednicu.

 

alis šaina udruženje obrtnika labin obrt narčizo smoković arduino golja tajnik vilim filipović adrijano kiršić