Ivo Josipović zahvalio građanima Labinštine na ukazanom povjerenju (Audio)

Ivo Josipović zahvalio građanima Labinštine na ukazanom povjerenju (Audio)

12.2.2010. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović, jučer je posjetio Istru. Službeni posjet započeo je u Pazinu, potom je posjetio Pulu i Barban te u poslijepodnevnim satima stigao je i u Labin. Labinski gradonačelnik Tulio Demetlika zajedno sa zamjenicima te stotinjak građana dočekalo ga je na Titovu trgu.

Novi predsjednik stigao je u društvu istarskog župana, Ivana Jakovčića, zamjenika župana Vedrana Grubišića te Dine Kozlevca, predsjednika istarskog SDP-a. U kratkom obraćanju građanima izrazio je zahvalu na odličnom izbornom rezultatu na Labinštini. Kazao je kako mu imponira takvo povjerenje građana, ali ga s druge strane obvezuje. Dao je riječ da će učiniti sve što je obećao te dodao (Prilog Ivo Josipović).

Iz Labina Josipović se uputio u Pićan gdje ga je na trgu dočekalo dvjestotinjak mještana. Upoznali su ga s problematikom tvornice kamene vune Rockwool. Upravo je Rockwool bio tema zatvorenog sastanka između načelnika Općine Pićan, Ivana Franković, novoizabranog predsjednika, župana i dožupana.

 

Foto: Josipović u Velom kafeu, Labin

 

 

politika hrvatski predsjednik predsjednik politika sdp susret društvo ivo josipović