Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva predložen za počasnog građanina Općine Kršan

Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva predložen za počasnog građanina Općine Kršan

14.7.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

van Vrdoljak, ministar gospodarstva Republike Hrvatske, na prijedlog načelnika Valdija Runka,  predložen je za počasnog građanina Općine Kršan i to zbog „nemjerljivog doprinosa u gospodarskom razvitku općine Kršan i šire“. Komisija za dodjelu javnih priznanja zaprimila je još šest prijedloga za povelju godišnjeg priznanja Općine Kršan.

Kandidirani su Mate Despot za dugogodišnji predani rad u KUD-u Ivan Fonović Zlatela, Marica Fable za dugogodišnji predani rad u prosvjeti, Vlado Licul i Serđo Peteani kandidirani su za uspjehe u gospodarstvu, etno sastav Šćike za uspjehe u kulturi i uspješnu promociju općine Kršan te Malonogometni klub Potpićan 98 AD Tokić za ponovni ulazak u Prvu hrvatsku malonogometnu ligu.

O prijedlozima će se raspravljati na sjednici Općinskog vijeća 21. srpnja, a  priznanja i povelje će se dobitnicima uručiti za Dan Općine Kršan na svečanoj sjednici Općinskog vijeća koja će se održati 24. srpnja.

 

Foto: Radio Labin

 

 

općina kršan kršan sdp te plomin te plomin 3 sdp valdi runko počasni građani šćike mate despot marica fable vlado licul ivan vrdoljak politika