Ispravak i isprika: Novogodišnji kupači

Ispravak i isprika: Novogodišnji kupači

4.1.2011. // 24 sata // Objavljeno u kategoriji Zabava

U grupi od 16 smionih kupača i kupačica bio je bivši pazinski gradonačelnik Neven Rimanić. Kaže da nije tako hladno. Treba popiti malo šampanjca i nešto žešćih pića.

Osmu godinu zaredom nastavljena je tradicija novogodišnjeg kupanja u moru pokraj rabačkog svjetionika. Prvog dana Nove godine, točno u 13 sati, 16 odvažnih kupača i kupačica bacilo se u prohladno more. Kupači su pred stotinjak gledatelja otplivali svojih 10-ak minuta nazdravivši pjenušcem u moru. Neizostavni novogodišnji kupač Neven Rimanić, bivši pazinski gradonačelnik, kaže da su plivali i u gorim vremenskim uvjetima od današnjih.

 

- Ovo je jedini dan kada se već godinama svi prijatelji okupimo u moru. Ma i nije tako hladno. Treba popiti malo šampanjca i nešto žešćih pića da tijelo dobije energiju i nema zime - kaže promrzli, ali nasmijani Rimanić.

Temperaturu zraka i mora dijelila su tek dva stupnja, vani je bilo 8 dok je u moru bilo nešto toplije, 10 stupnjeva.

 

Napomena: U tekstu koji je 2. siječnja prenijet iz Glasa Istre, potkrale su se dvije vrlo velike pogreške. U jednoj je pogrešno naveden organizator BK Istra Bike Labin, a  trebalo je glasiti  TK Albona Extreme Labina, dok se druga pogreška odnosila na sudionik kojeg nije bilo.

Ispričavamo se organizatoru i svim sudionicima događaja.

 

Više fotki Hajrudina Merdanovića pogledajte ovdje

 

 

 

novogodišnje kupanje kupanje nova godina rabac albona extreme