IRENA zapošljava dva suradnika na promicanju održive energije

IRENA zapošljava dva suradnika na promicanju održive energije

10.5.2011. // iPress // Objavljeno u kategoriji Društvo

Istarska regionalna energetska agencija sa sjedištem u Labinu, na čijem je čelu Valter Poropat, zapošljava dva stručna suradnika/ce za provedbu EU projekta SEA-R, punim nazivom Sustainable Energy in the Adriatic Regions: Knowledge to Invest.

Suradnici se primaju na vrijeme od 33 mjeseca. Od jednog se, pored općih uvjeta, očekuje VSS elektrotehničkog usmjerenja, najmanje 3 godine radnog staža u struci, poznavanje rada na osobnom računalu i aktivno znanje engleskog jezika. Drugi suradnik/ca mora imati završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij društvenog usmjerenja, najmanje 3 godine radnog staža u struci, iskustvo u provedbi najmanje 1 EU projekta, poznavanje rada na osobnom računalu i aktivno znanje engleskog i talijanskog jezika.

Projekt SEA-R u okviru Programa IPA Jadranska prekogranična suradnja 2007. – 2013. podrazumijeva promicanje i ulaganje u održiv razvoj, štednju energije i obnovljive izvore energije, a Ireni je kao jednom od 7 partnera namijenjen iznos od 370.380 eura. Kako je uobičajeno pri sufinanciranju EU projekata, učešće od strane Istarske županije iznosi 15 posto, odnosno 55.557 eura. Taj će se novac izdvojiti tijekom tri proračunske godine, s time da se u ovoj godini izdvaja 25.000 eura.

Prijave za mjesta stručnih suradnika podnose se u roku od 8 dana od dana objave natječaja, a kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete bit će pozvani na usmeni razgovor, navodi se u natječajima objavljenim na internetskim stranicama Istarske županije. (MBM)

 

irena valter poropat posao eu održiva energija