Informativno-motivacijsko predavanje o `Erasmus +` programu EU večeras u Klubu mladih `Club 21`

Informativno-motivacijsko predavanje o `Erasmus +` programu EU večeras u Klubu mladih `Club 21`

18.11.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Večeras će se s početkom u 19 sati u Klubu mladih "Club 21″ održati informativno-motivacijsko predavanje o „Erasmus +" programu EU, a voditeljica će biti Renata Kiršić iz udruge Alfa Albona.

Erasmus + je program Europske unije za područja obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta za razdoblje 2014.-2020. K1 ključna aktivnost sadrži programe Europska volonterska služba, razmjene mladih te mobilnost osoba koje rade sa mladima.

Pričati će se o mogućnostima uključivanja u "k1″ ključnu aktivnost kroz motivacijsko izlaganje. Neka od pitanja: Ne znaš što poslije srednje? Putovao bi ali nemaš novaca!? Voliš učiti ali ne znaš kako?...uvijek su ti se sviđale francuskinje, kako najbliže do njih? Želiš vidjeti Europu ali ne znaš gdje pronaći informacije? Dosta ti je kljucanja... Želiš ispijati kavu u Turskoj, a ne u centru!

 

O voditeljici predavanja: Renata Kiršić ima preko dvije godine iskustva u programima mobilnosti. Razmjene, treninzi, europska volonterska služba, trener, organizator i mentor.

 

*Rui Lopes, volonter Europske volonterske službe u Alfa Albona nažalost neće moći prisustvovati na ovome predavanju.

 

Projekt Kluba mladih „Club 21" sufinancira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

 

 

PR

 

 

mobilnost club 21 udruga alfa albona erasmus mladi