Igralište u Presici opremit će zagrebački Redox

Igralište u Presici opremit će zagrebački Redox

5.9.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Grad Labin završio je postupak jednostavne nabave za rekonstrukciju, odnosno dodatno opremanje dječjeg igrališta u naselju Presika za što su osigurana bespovratna sredstva u cjelokupnom iznosu investicije putem Mjere 2.2.1. Potpora za aktivnosti promocije, marketinga i očuvanja ribarske/maritimne tradicije i baštine te promicanja održivog ribarstva i akvakulture ribarstvenog područja FLAG-a iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu FLAG-a Alba.

Izabrani izvođač radova je tvrtka Redox d.o.o. iz Zagreba, a ukupna vrijednost nabave sa uključenim PDV-om iznosi 18.930,00 €.

Podsjetimo, Grad Labin putem spomenutog natječaja FLAG-a osigurao je bespovratno čak 114 tisuća eura za igrališta u Presici i Lošinjskoj ulici u Rapcu.

Igralište u Presici obnovljeno je 2013. te su sada osigurana bespovratna sredstva za njegovu nadogradnju i nadopunu. Nabava je zgotovljena i uskoro nas očekuje postavljanje dvije nove sprave s morskom tematikom, a radi se o njihalici na opruzi u obliku dupina i kombiniranog igrala koje predstavlja brodsku kabinu.

dječje igralište opremanje FLAG eu fondovi