Iduće godine umjetna podloga na igralištu kraj škole na Vinežu

Iduće godine umjetna podloga na igralištu kraj škole na Vinežu

26.7.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Nakon brojnih ulaganja u sportske objekte diljem grada Labina i pretvaranja malonogometnih igrališta u vrhunska mjesta za rekreaciju, vijećnika Larija Zahtilu (IDS-ISU) zanimalo je možemo li u narednom periodu isto očekivati na lokaciji igrališta kraj osnovne škole Ivo Lola Ribar na Vinežu.

Gradonačelnik Glavičić istaknuo je kako se nakon obnove i postavljanje tartan podloga na igrališta u Rapcu, Katurama, kraj OŠ Matije Vlačića te kod matične škole OŠ Ivo Lola Ribar jedina dva igrališta takvog tipa koja su ostala za obnoviti na isti način jesu navedeno igralište na Vinežu te ono  na Đilu u Starom Gradu.

„Jedina dva betonska igrališta koja su ostala za obnoviti na ovaj način i postaviti umjetnu podlogu jesu Đil i Vinež. Đil će biti riješen u kompletu s izgradnjom javnog natkrivenog parkinga na toj poziciji, a za lokaciju na Vinežu vjerujem kako ćemo s Mjesnim odborom Vinež dogovoriti da i ta lokacija uđe u proračun te da se kroz Proračun za 2024. godinu taj teren također obnovi na ovaj način. Vjerujem kako ćemo taj novac iznaći te da ćemo kroz program održavanja komunalne infrastrukture osigurati sredstva i isto realizirati.“ – zaključio je gradonačelnik Glavičić

umjetna podloga vinež