Ideće subote Izbor sportaša u organizaciji Radio Labina i Glasa Istre

Ideće subote Izbor sportaša u organizaciji Radio Labina i Glasa Istre

8.1.2010. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Radio Labin zajedno sa medijskim partnerom Glasom Istre, sedmu godinu za redom organizira Izbor sportaša Labinštine, odnosno Istre. Izbor za sportaša godine održati će se iduće subote, 16. siječnja, u noćnom klubu „Sevdah“.

Birati će se najbolje momčadi i ekipe, najbolji sportaš i sportašica i jedna sportska nada, kako na razini Istarske županije tako i Labinštine.

 

Naš radio će uz to dodijeliti i posebnu nagradu. Prošle godine Radio Labin nagradio je Atletsku sekciju Albona za petnaest godina rada,  Nogometni klub „Raša 1938.“ za sedamdeset godina rada, dok je za pedeset godina rada nagrađen Nogometni klub Cement-Koromačno.

 

Mladom nogometašu NK «Jedinstvo», Deanu Nišandžiću dodijeljeno je priznanje u znak zahvalnosti za dosadašnje sportske dosege i kao znak potpore za što brže ozdravljenje i povratak na nogometne travnjake. Posthumno je dodijeljeno priznanje Nedimu Kovačeviću za doprinos razvoju nogometna na Labinštini.

 

Za najbolju momčad Labinštine u 2008. godini proglašeni su malonogometaši Potpićna 98. Najboljom sportašicom prošle je godine proglašena atletičarka Barbara Belušić, a najboljim sportašem 2008. godine imenovan je cestovni biciklist Luka Grubić. Rukometaš labinskog Mladog Rudara Andrej Franković i rukometašica Ženskog rukometnog kluba Rudar Josipa Jelica proglašeni su sportskim nadama Labinštine.

 

najbolji sportaš sevdah sport prizanje nagrada barbara belušić nedim kovačević luka grubić