I veliki broj Labinjana u vatrenoj groznici u Puli: Veliko iznenađenje za Bilićeve igrače na treningu!

I veliki broj Labinjana u vatrenoj groznici u Puli: Veliko iznenađenje za Bilićeve igrače na treningu!

8.2.2011. // Net.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

Izbornik Slaven Bilić počastio je navijače hrvatske reprezentacije otvorenim treningom na stadionu Aldo Drosina, a Puljani su se odazvali u velikom broju. inače, sve ulaznice za prijateljski susret protiv Češke su rasprodane.

Oko dvije tisuće gledatelja pratilo je u ponedjeljak popodne trening hrvatske reprezentacije na pulskom gradskom stadionu uoči prijateljskog susreta protiv Češke.

Neposredno prije treninga ovaj nogometni spektakl i otvaranje gradskog stadiona najavili su glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, izbornik Slaven Bilić te predstavnici Grada Pule i Nk Istre 1961.

Hrvatski izbornik izrazio je zadovoljstvo što će Vatreni odigrati ovu utakmicu u sjajnom ambijentu i susretom sa Češkom svečano otvoriti stadion "Aldo Drosina".

"Neće ovo biti revijalna utakmica, već smo i jedni i drugi ovaj ogled shvatili kao kvalifikacijski susret. Mi ćemo s naše strane gledateljima pokazati igrače koje i inače imamo rijetko prilike vidjeti u Hrvatskoj", istaknuo je Bilić.

Sve ulaznice za ovaj susret su rasprodane, akreditirano je 154 novinara iz Hrvatske i inozemstva. Reprezentativci Češke u Pulu stižu u utorak, te će odmah navečer također održati trening na stadionu "Aldo Drosina".

Hrvatska Češka HNS otvorenje stadiona trening Aldo Drosina Pula