I Labin ima kandidate za turističku nagradu Zlatna koza

I Labin ima kandidate za turističku nagradu Zlatna koza

2.12.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Među 32 projekta kandidiranih za godišnju turističku nagradu Zlata koza – Capra doro za ovu godinu, koju dodjeljuje Turistička zajednica Istarske županije, nekoliko je projekata s Labinštine. Nagrade se svake godine dodjeljuju pojedincu ili skupini za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre, posebno na području unaprjeđenja proizvoda i području turističke promocije za aktivnosti, proizvode i projekte s područja županije.

U kategoriji manifestacija Grad Labin je  kandidirao Uskočke dane, koji u sklopu Labin Art Republike uprizoruju povijesnu bitku s uskocima. Kandidat u toj kategoriji za Zlatnu kozu je i utrka 100 milja Istre, Valamar Trail i labinski Istratrek.

 

U kategoriji vizualnih komunikacija  kandidiran je promotivni film Cycling in Istria, koji je sniman je tijekom srpnja 2014. godine za potrebe Istarske razvojne turističke agencije u svrhu promocije MTB turizma u Istri. Film je autorski rad labinske tvrtke Level 52, autor i režiser je Sanel Isanović, direktor fotografije Goran Načinović, a snimatelji Rajan Milošević, Dino Diminić i Vlatko Martinčić. Nagrade Zlatna koza će se dodijeliti tijekom ovog mjeseca, nakon zadnje ovogodišnje Skupštine Turističke zajednice Istarske županije.

 

 

istra 100 milja uskočki dani zlatna koza nagrada tz turistička zajednica valamar trail istratrek