Humanitarna akcija `Prijatelji i Labinska Scena za Rafaela` 27. 11. @ Rock Caffe Labin

Humanitarna akcija `Prijatelji i Labinska Scena za Rafaela` 27. 11. @ Rock Caffe Labin

24.11.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

`Naš prijatelj Rafael imao je prometnu nesreću motociklom u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede te se lječio u  Rijeci a nakon toga nastavio s oporavkom u toplicam u Varaždinu.
Budući da će oporavak potrajati duže a troškovi su veliki organizira se ovaj humanitarni koncert u labinskom Rock Caffeu kako bi se njemu i njegovoj obitelji malo financijski olakšalo ovo razdoblje.


Troškovi njegova liječenja su izuzetno veliki, pa su njegovi prijatelji pokrenuli inicijativu za prikupljanje bilo kojeg oblika donacija koje bi mu olakšale podnošenje troškova, kako za terapijom i potrebnom dužinom boravka u Varaždinskim toplicama kao i ostale potrebe liječenja.`

„Rafaelu treba prilagoditi stambeni prostor njegovim potrebama. Trenutno se uređuje sanitarni čvor i soba. Nadamo se da će radovi biti uspješno završeni jer Rafael nam dolazi oko Božića na vikend. Želimo Rafaelov uspješan oporavak uz pomoć svih nas. Hvala ljudima koji su već pomogli", rekao nam je Vedran Vale u ime Rafaelovih prijatelja.

Na koncertu koji počinje oko 21 sat nastupti će brojni glazbenici s Labinske Scene,a na ulazu ce se sakupljati dobrovoljni prilozi.Unaprijed zahvaljujemo - Rafaelovi prijateljiKoncert za Rafaela 27. studenog u  21:00 - Rock Caffe Labin.

Ukoliko želite pomoći možete uplatiti donaciju na Rafelov račun:
OTP BANKA
Rafael Belac - u opisu plaćanja navedite donacija
IBAN: HR5724070003240045989
SWIFT(code) OTPVHR2X
Ukoliko nešto šaljete adresa je:
Vrećari 29, 52231 Nedešćina

 

 

 

PR

 

 

humanitarni koncert akcija humanitarno labinska scena rock caffe labin