Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) prodaje dva stana na Katurama

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO)  prodaje dva stana na Katurama

19.1.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) odlučio se riješiti dijela stanova koje ima u svom vlasništvu pa je u dnevnim novinama objavio oglas prema kojem prodaje stanove na području cijele Hrvatske. Stanovi će se prodati za najvišu ponuđenu cijenu, a ponude se mogu podnijeti do 19. veljače.


Koliko stanova se prodaje, koje su početne cijene, u kakvom su stanju, u oglasu se ne navodi, pa smo ih potražili na stranicama HZMO-a. Međutim ni tamo nema njihovih fotografija, ali se barem nalaze osnovni podaci o njima. Stanovi različite kvadrature prodaju se na području Makarske, Splita, Zadra, Gospića, Rijeke, Labina, Pule, Karlovca, Požege, Osijeka… Riječ je o ukupno 41 stanu.

U HZMO-u kažu da su ih stekli ponajviše 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, kada su pravni prednici Zavoda sudjelovali u gradnji tih objekata, odnosno njihovu sufinanciranju, ili su im stanovi dodjeljivani na korištenje i uporabu, koje je stupanjem na snagu Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima postalo pravo vlasništva.

Cijeli tekst ovdje


Tportal.hr, Autor: Kristina Stedul FabacHZMO prodaje i dva stana koja se nalaze u dijelu Labina, Kature:


STAN  - ISTARSKA ULICA 20, LABIN, upisan u katastru zemljišta Područnog ureda za  katastar Pula - Pola, Odjela za katastar nekretnina Labin na k.č.br. 186/1, u posjedovnom  listu broj 1014 k.o. Novi Labin, površine 73,25 m2, energetski razred B/C, stan broj 3 koji  se nalazi na 1. katu zgrade i izvanknjižno je vlasništvo Hrvatskog zavoda za mirovinsko  osiguranje u cijelosti
POČETNA PRODAJNA CIJENA: 525.000,00 kuna
JAMČEVINA: 52.500,00 kuna
STAN - PRILAZ GRIŽA 4, LABIN , upisan u katastru zemljišta Područnog ureda za  katastar Pula - Pola, Odjela za katastar nekretnina Labin na k.č.br. 31/6, u posjedovnom listu broj 963 k.o. Novi Labin, površine 76,23 m2, energetski razred B, stan broj 7 koji se  nalazi na 1. katu zgrade i izvanknjižno je vlasništvo Hrvatskog zavoda za mirovinsko  osiguranje u cijelosti
POČETNA PRODAJNA CIJENA: 524.000,00 kuna
 JAMČEVINA: 52.400,00 kuna
HZMO

Dokument


Foto: LC Labin.com
stanovi stan nekretnine prodaja kature