HOTELSKA DOMAĆICA IZ RAPCA NAJBOLJA U HRVATSKOJ

HOTELSKA DOMAĆICA IZ RAPCA NAJBOLJA U HRVATSKOJ

24.10.2007. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Mirela Kos naj-domaćica.

»Domaćinstvo se ne treba ni vidjeti ni čuti, ono se mora osjetiti«, kaže najbolja hotelska domaćica u Hrvatskoj Mirela Kos iz Rapca. U akciji HTZ-a i lokalnih turističkih zajednica »Čovjek - ključ uspjeha« biralo se 25 najboljih zaposlenika u turizmu u ovoj godini, a glavni kriteriji su profesionalno obavljanje posla, stručnost, poduzetnost, inovativnost, odnos prema turistima i gostima, kao i ostvareni rezultati i prihvaćenost u radnoj sredini.
Mirela je domaćica u rabačkom hotelu Valamar Sanfior, a svoje bogato znanje i iskustvo stekla je dugogodišnjim radom i trudom, za koje je i do sada nagrađivana. Komisiju akcije »Čovjek - ključ uspjeha« oduševila je svojim kvalitetama, znanjem, iskustvom i radnim vrijednostima, koje je s izuzetnom časti kao mentorica za domaćinstvo prenosila i polaznicima Valamar akademije.
»Čovjek - ključ uspjeha« je program koji lokalne turističke zajednice u sklopu projekta »Volim Hrvatsku« i u suradnji s Glavnim uredom Hrvatske turističke zajednice i ove godine provode s ciljem podizanja razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice. Priznanja »zaposlenik godine« dobitnicima će biti uručena na završnoj svečanosti Dana hrvatskog turizma u Cavtatu.

naj domaćica Mirela Kos turizam Rabac ponuda TZ nagrada plavi cvijet Valamar