HEP donirao labinske udruge Labin Art Express XXI, Labin – zdravi grad i udrugu Put – društvo za komuniciranje ambijenta

HEP donirao labinske udruge Labin Art Express XXI, Labin – zdravi grad i udrugu Put – društvo za komuniciranje ambijenta

25.8.2011. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Društvo

Hrvatska elektro privreda je krajem srpnja objavila rezultate Javnog natječaja za dodjelu donacija u 2011. godini za projekt „Svjetlo na zajedničkom putu“.

Na natječaj su stigle 1.562 prijave, od čega je 158 bilo nevažećih, jer nisu udovoljavale objavljenim uvjetima natječaja. Članovi Povjerenstva za prosudbu prijavljenih projekata, ocijenili su svaki prijavljeni projekt, te su projekti rangirani s obzirom na prosječnu ocjenu. Uprava HEP-a je na prijedlog Povjerenstva donijela odluku da se donacije odobre za 196 projekata. Odobreno je 57 donacija u kategoriji “mladi”, 46 u kategoriji “umjetnost i kulturna baština”, 58 u kategoriji “humanitarno djelovanje”, 16 u kategoriji “okoliš” i 19 u kategoriji “znanost i društvo”.

Donacije je dobilo i 12 društva i udruga iz Istarske županije. U kategoriji mladi donacije su dobili: Udruga Labin – zdravi grad, Put – društvo za komuniciranje ambijenta iz Labina; Udruga gluhih i nagluhih Istarske županije, Klub djece i mladeži gluhih i nagluhih iz Pule; te Sa(n)jam knjige u Istri, Pula.

Udruga za revitalizaciju i razvoj naselja Sutivanac, Kulturno-umjetnička i športska udruga Lovreč i Labin Art Express XXI dobili su donaciju u kategoriji umjetnost i kulturna baština.

Na području humanitarnog djelovanja donacije su dobili: Udruga roditelja osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju Istarske županije, Udruga slijepih Istarske županije, Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Zlatne ruke i Zaštitna radionica Tekop Nova, ustanova za zapošljavanje osoba s invaliditetom (svi iz Pule)

Udruga Zelena Istra iz Pule dobitnik je donacije u području zaštite okoliša.

Rezultati natječaja

donacija labin zdravi grad labin udruge hep financiranje udruga put labin art express xxi labin express dean zahtila financiranje