Groove On Air w/ CID INC @ Amfiteatar Dolac, Park skulptura Dubrova, Labin 28.07.2017.

Groove On Air w/ CID INC @ Amfiteatar Dolac, Park skulptura Dubrova, Labin 28.07.2017.

25.7.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Something irresistible proudly presents, Groove On Air 2017.
28.07. Amfiteatar Dolac, Park skulptura Dubrova, Labin
_____________________________________________

Groove On Air i ove godine nastavlja sa premijernim gostovanjima. Ponosno Vam predstavljamo, po prvi puta u Hrvatskoj, samu kremu progresivnog i groovy zvuka u svijetu, rodom iz Finske, CID INC. Imenovan za jednog od najboljih progressive house artista i sound inžinjera u svijetu. Sa svojim svježim i hipnotičkim groove-om već godinama razara chartove. Njegovu produkciju su između ostalih remixirali Guy J, Henry Saiz, Hernan Cattaneo & Soundexile. 

Manifestaciju obogaćuju i još dva premijerna gostovanja u Labinu, Silvio Hrabar iz Splita, Dj /promotor i vlasnik Family Grooves labela, koji se svojim iskusnim repertoarom savršeno uklapa u cijelu ovu priču. Te dvojac, Julijan Kristić iz Zagreba i Filip Janković iz Velike Gorice, poznati kao Slicer & Dicer. Ambicioznan i energični duo, koji će vam poslužiti vrhunski set ispunjen različitim žanrovima i neočekivanim mješanjima deep, tech i progressive housea.
Kao majstor ceremonije nam dolazi Mc Lima lp iz Pule, a za vizualni dio će bit zadužen Careass iz Opatije.

Od domaćih snaga tu je mlad i perspektivan Toni C, koji je svojim entuzijazmom prema glazbi i nedavnim nastupima definitivno zaslužio svoje mjesto iza pulta. 
I za kraj, pokretači Something irresistible organizacije i Groove On Air projekta, Mo'' Funk & Asta Nova. Dvojac koji živi glazbu i sa već davno ukorjenjenim P.L.U.R. idealima, na ovaj način žele Vam pružiti neodoljivo glazbeno putovanje u čarobnom ambijentu.

Za potpuni doživljaj tako intimnoga i profinjenog zvuka, odabrali smo upravo i takvu lokaciju, amfiteatar na Dubrovi, a očekuje vas i vrhunski soundsystem.
 
LINE UP

★ CID INC ★(Replug, Lost & Found, Sudbeat) Swe/Fin

▣ SILVIO HRABAR (Family Grooves) Cro/Split

▣ MO'' FUNK & ASTA NOVA (ICONYC, Hydrogen, Family Grooves) Cro/Labin

▣ SLICER & DICER(One4One) Cro/Zagreb

▣ TONI CCro/Labin


► Voice by: MC LIMA LP (One Love) Cro/Pula
► Visuals by: CAREASS (Kuu Akt) Cro/Opatija
 

Info:  
 
 
 

MC LIMA LP Amfiteatar Dolac party Dubrova Open Air rave party Groove On Air Something Irresistible Silvio Hrabar Toni C party zabava Asta Nova MoFunk