Grobničan projurio kroz Labin bez četvorice prvotimaca

Grobničan projurio kroz Labin bez četvorice prvotimaca

15.9.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nije problem poraz od najjače momčadi u ligi, ali način govori da u svlačionici Rudara postoji određen problem. Na treneru Čupiću je da to pokuša riješiti u narednim utakmicama, jer na današnju su njegovi igrači “zakasnili”.

Naime, bez obzira što su u Labin stigli bez Prtenjače, Miculinića, Sharbinija i Vukelića, gosti su od prve minute zagospodarili terenom, a u 32. minuti semafor je pokazivao 0:3 s time da su gosti djelovali kao da ih još uvijek nije ni “probio znoj” kako treba.

U nastavku se Rudari bude, zabijaju preko kapetana Igora Juričića te stvaraju prigode, ali u ključnim trenucima su pred golom gostiju donosili krive odluke pa nisu uspjeli ni stvoriti napetost kod Grobničana.


LABIN – Stadion Zelenice – Gledatelja: 100

ČETVRTA NL NS RIJEKA – 4. KOLO – SUDAC: Igor Rajko (Poreč)

RUDAR – GROBNIČAN 1:3 (0:3)

Strijelci: 0:1 Babić 12′, 0:2 Fućak 19′, 0:3 Fućak 32′, 1:3 Juričić 54′

Žuti kartoni: Kurtić, Kruškić (Rudar) Gundić, Srok (Grobničan)

RUDAR: Blažina, Stojković (od 46. Bembić), Čudić, Macan, Juričić, Ključarić (od 38. Dragovina), Hasanbegović, Dadić, Kurtić, Paravić (od 54. Kozić), Kruškić (od 87. Načinović)
Trener: Franko Čupić

GROBNIČAN: Srok, Golić, Jukić, Bosančić F., Poropat, Pilčić, Matković (od 90. Ivanović), Valić, Fućak (od 90. Orman), Gundić, Babić (od 78. Bosančić A.)
Trener: Dušan Gruevski

nk rudar labin kovari nogomet nk grobničan