LC Live

Gradsko vijeće mladih i Savjet mladih u posjeti Predsjednici Republike Hrvatske

Gradsko vijeće mladih i Savjet mladih u posjeti Predsjednici Republike Hrvatske

29.1.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

U organizaciji Grada Labina, Labin Zdravog grada i Savjeta mladih Grada Labina učenici Gradskog vijeća mladih i Građanskog odgoja i obrazovanja osnovnih škola Matije Vlačića i „Ivo Lola Ribar“, srednje škole Mate Blažine te članovi Savjeta mladih Grada Labina posjetili su 26. siječnja 2019. godine Ured predsjednice Republike Hrvatske.

U Uredu predsjednice Republike Hrvatske održao se Dan otvorenih vrata na temu „Za ljepšu našu“, s naglaskom na gospodarenje otpadom koje nas, uz ekologiju, kružno gospodarstvo i recikliranje, uvijek iznova suočava s izazovom djelotvorne zaštite prirode i ljudskog zdravlja kao temeljnim pitanjima ljudske egzistencije i budućnosti.

Uz statističke podatke, Predsjednica Republike je naglasila kako je potrebno da i našu zemlju zaštitimo od onečišćenja otpadom. Predsjednica je izrazila priznanje svim organizacijama, tvrtkama, školama i skupinama građana koji svakodnevno ulažu velike napore kako bi se očuvala priroda i djelotvorno zaštitio naš okoliš.labin zdravi grad predsjednica rh kolinda grabar kitarović gradsko vijeće mladih građanski odgoj