Gradonačelnik Valter Glavičić danas službeno preuzeo gradonačelničku dužnost

Gradonačelnik Valter Glavičić danas službeno preuzeo gradonačelničku dužnost

31.5.2017. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Politika

Danas je izvršena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg gradonačelnika Tulia  Demetlike i novoizabranog gradonačelnika Grada Labina Valtera Glavičića. Čin primopredaje je potpisivanje Zapisnika o primopredaji čiji su sastavni dio izvješća o radu Gradonačelnika i upravnih odjela Gradske uprave Grada Labina u mandatnom razdoblju od 2013. – 2017. sa stanjem zaključno do 22. svibnja 2017. godine s posebnim naglaskom o stanju područjima iz samoupravnog djelokruga Grada, te izvješće Upravnog odjela za proračun, financije i društvene djelatnosti o najznačajnijim financijskim i drugim pokazateljima poslovanja Proračuna Grada Labina.

Tulio Demetlika, dosadašnji gradonačelnik tom je prilikom čestitao novoizabranom gradonačelniku Valteru Glavičiću i njegovim zamjenicima Federiki Mohorović Čekada i Zoranu Rajkoviću, poželio im puno uspjeha u vođenju grada te izrazio puno povjerenje za daljnji rad i nastavak razvoja Grada Labina.

Novi gradonačelnik Labina Valter Glavičić zahvalio je građanima Labina što su njemu i njegovim zamjenicima dali povjerenje za vođenje grada u mandatu 2017.-2021. A ujedno zahvalio se Tuliu Demetliki i Eni Modrušan na uspješnom upravljanju gradom koji se danas može pohvaliti jednom od najnižih stopa nezaposlenosti, uređenog grada, kvalitetnog života koji prepoznaju Labinjani kao i oni koji Labin posjećuju. S novom ekipom na čelu Grada garantira građanima Labina da će učiniti maksimum u ispunjavanju definiranih razvojnih ciljeva i programa.

Po dovršetku potpisivanja, Tulio Demetlika je Valteru Glavičiću poklonio značku za rever u obliku grba Grada Labina.

 

 

valter glavičić primopredaja izbori vlast gradonačelnik tulio demetlika demetlika izbori2017