Gradnja hale i supermarketa u Labinu

Gradnja hale i supermarketa u Labinu

14.2.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Dvije velike gospodarske investicije na području Grada Labina – proizvodna hala tvrtke NovationTech i novi supermarket Plodine - privode se kraju ubrzanom dinamikom. Gotovo na dnevnoj bazi može se vidjeti napredovanje u sada već visokoj fazi izgradnje.

Tvrtka Novation Tech talijanski je proizvođač dijelova od karbonskih vlakana za poznate svjetske brendove poput Formule 1, ali i brojne gigante automobilske industrije poput BMW-a i McLaren Mercedesa. Osim dijelova za potrebe Formule 1 i automobilske industrije, bave se i proizvodnjom dijelova za avio industriju te dijelova sportske opreme i naočala. Nova hala smještena je u Poslovnoj zoni Vinež koja je prošle godine proglašena za jednu od tri najbolje u Republici Hrvatskoj.

Gradnju supermarketa Plodine ovo je trgovačko društvo također započelo nedavno, a zahtjevna konstrukcija objekta već je na svojem mjestu u samom centru Labina nedaleko od gradskog stadiona.

Gradnja ovih objekata veseli obzirom na nova zapošljavanja i proširenje ponude kao i proizvodnju dijelova za najveće svjetske gigante u auto i avio industriji.

industrija gospodarstvo proizvodna hala novationtech poduzetnička zona supermarket