Grad Labin:U ponedjeljak započinje podjela uskršnjih poklon bonova

Grad Labin:U ponedjeljak započinje podjela uskršnjih poklon bonova

12.4.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Grad Labin će ove godine povodom uskršnjih blagdana darivati svoje sugrađane - osobe u Socijalnom programu, umirovljenike do 2.500,00 kuna mirovine i domaćice starije od 60 godina. Korisnici Socijalnog programa i domaćice starije od 60 godina ostvaruju pravo na poklon bon u vrijednosti od 200,00 kuna kojeg mogu preuzeti u Gradskoj upravi Grada Labina. Prilikom podizanja bonova potrebno je predočiti osobnu iskaznicu. Umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.500,00 kuna jednokratnu novčanu dotaciju u iznosu od 200,00 kuna mogu podignuti u Gradskoj upravi Grada Labina.

 

Umirovljenici, uz predočenje osobne iskaznice i penzijskog listića za ožujak 2014. godine, dužni su predočiti i preslik dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB, te preslik porezne kartice. Iz tog prava izuzeti su umirovljenici – korisnici mirovina po međunarodnim ugovorima, te osobe korisnici invalidskih mirovina zbog profesionalne nesposobnosti za rad koji su u radnom odnosu. Podjela poklon bonova trajat će od 14. do 18. travnja 2014. godine u vremenu od 08,30 do 14,00 sati. Sve informacije mogu se dobiti na tel. 866-842 ili 866-843.

 

Priloženi poklon bon se može realizirati u jednoj od slijedećih trgovina prehrambenih artikala na području Grada Labina:

  - «JEDINSTVO» Labin: Opskrbni centar Vinež, Diskont Starci, Market Kature  i  Market

   Apollo Rabac, Koperativa, Trgovina Vinež  

  - Mesnice JELEN na Tržnici

  - MESO-LICUL na Tržnici

  - Mesnica MORAL - Zelenice i Opskrbni centar

  - Market "ĐENI" Vinež

 - Market „MIRACOLO“  Zelenice

 

 Odluka o dodjeli jednokratne pomoći povodom uskršnjih blagdana.pdf136.9 KB

 

 

podjela bonova bonovi uskrs 200 kuna