Grad Labin prkosi krizi: I dalje ulažemo u gospodarstvo

Grad Labin prkosi krizi: I dalje ulažemo u gospodarstvo

21.4.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

U sjevernom dijelu Poslovne zone Vinež u punom su zamahu radovi na izgradnji prometnice sa komunalnom i drugom infrastrukturom ( vodovod, oborinska i fekalna kanalizacija, javna rasvjeta).

Postupak nabave za odabir izvođača radova završen je početkom ove godine. Najpovoljniji ponuditelj bio je Obrt RAKOS iz Ravni sa kojim je najprije sklopljen Okvirni sporazum na dvije godine budući da se radovi izvode kroz dvije faze, a dana 05. ožujka 2020. godine sklopljen je Ugovor za prvu fazu radova na iznos od 2.909.328,19 kn (sa PDV-om). U sjevernom dijelu Poslovne zone Vinež u punom su zamahu radovi na izgradnji prometnice sa komunalnom i drugom infrastrukturom ( vodovod, oborinska i fekalna kanalizacija, javna rasvjeta).

Postupak nabave za odabir izvođača radova završen je početkom ove godine. Najpovoljniji ponuditelj bio je Obrt RAKOS iz Ravni sa kojim je najprije sklopljen Okvirni sporazum na dvije godine budući da se radovi izvode kroz dvije faze, a dana 05. ožujka 2020. godine sklopljen je Ugovor za prvu fazu radova na iznos od 2.909.328,19 kn (sa PDV-om).

poslovna zona vinež vinež gospodarstvo kriza ulaganje infrastruktura hala korona korona virus