Grad Labin: Podjela bonova povodom božićnih i novogodišnjih blagdana

Grad Labin: Podjela bonova povodom božićnih i novogodišnjih blagdana

11.12.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Grad Labin će ove godine povodom božićnih i novogodišnjih blagdana darivati svoje sugrađane: osobe u Socijalnom programu, umirovljenike do 2.500,00 kuna mirovine i domaćice starije od 60 godina. Korisnici Socijalnog programa i domaćice starije od 60 godina ostvaruju pravo na poklon bon u vrijednosti od 200,00 kuna kojeg mogu preuzeti u Gradskoj upravi Grada Labina. Prilikom podizanja bonova potrebno je predočiti osobnu iskaznicu.

 

Umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.500,00 kuna jednokratnu novčanu dotaciju u iznosu od 200,00 kuna mogu podignuti u Gradskoj upravi Grada Labina uz predočenje osobne iskaznice i penzijskog listića za studeni 2014. godine. Iz tog prava izuzeti su umirovljenici – korisnici mirovina po međunarodnim ugovorima, te osobe korisnici invalidskih mirovina zbog profesionalne nesposobnosti za rad koji su u radnom odnosu.

 

Podjela poklon bonova trajat će od ponedjeljka, 15. prosinca do petka, 19. prosinca 2014. godine u vremenu od 08,30 do 14,00 sati. Sve informacije mogu se dobiti na tel. 866-842 ili 866-843.

 

Priloženi poklon bon se može realizirati u jednoj od slijedećih trgovina prehrambenih artikala na području Grada Labina:

 

- «JEDINSTVO» Labin: Opskrbni centar Vinež, Diskont Starci, Market Kature  i  Market Apollo Rabac, Koperativa, Trgovina Vinež

- Mesnice JELEN na Tržnici

- MESO-LICUL na Tržnici

- Mesnica MORAL - Zelenice i Opskrbni centar

- Market "ĐENI" Vinež

- Market „MIRACOLO“  Zelenice.

 

 

bonovi podjela bonova blagdani božić