Grad Labin i Valamar Riviera osigurali besplatan školski prijevoz učenicima OŠ „Matija Vlačić“ iz podružnice Rabac

Grad Labin i Valamar Riviera osigurali besplatan školski prijevoz učenicima OŠ „Matija Vlačić“ iz podružnice Rabac

21.9.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Nova školska godina na području Labinštine počela je uspješno i veselom viješću za učenike i njihove roditelje. Naime, u suradnji Grada Labina i Valamar Riviere organiziran je školski prijevoz za učenike Osnovne škole „Matija Vlačić", podružnica Rabac. Na današnjem predstavljanju ovog hvalevrijednog projekta sudjelovali su gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić, ravnatelj škole Edi Juričić te direktor destinacije Rabac Sandi Sinožić i voditeljica korporativnih poslova Deana Stipanović iz Valamar Riviere. Prije službenog obraćanja, učenici su za sve okupljene, u znak zahvale, pripremili prigodnu dječju predstavu.

 

„Siguran i bezbrižan prijevoz učenika nam je izuzetno važan. Omogućuje nam neometan rad tijekom cijelog dana, a vjerujem da i roditeljima i obiteljima naših učenika olakšava planiranje svakodnevnih obaveza i aktivnosti. Veliko hvala Gradu Labinu i Valamar Rivieri na inicijativi i financiranju ovako važnog projekta za naše učenike, ali i cijelu zajednicu", izjavio je ravnatelj Osnovne škole „Matija Vlačić" Edi Juričić.

 

„Ono što je moj temeljni cilj je poboljšanje kvalitete života u Gradu Labinu. Ono što očekujem zajedno sa svojim timom jest da mladi ostanu u Labinu i da postanemo ugodan i bogat grad za kvalitetan život. Prve konkretne stvari koje smo riješili u tom smjeru su besplatni udžbenici i smještaj za naše predškolske mališane. U proračunu smo osigurali novac za besplatne udžbenike djeci od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, a do kraja godine sva će djeca imati mjesto u vrtiću ili jaslicama. Također, vrijedna investicija koju upravo danas najavljujemo zajedno s kompanijom Valamar Riviera je prijevoz učenika Osnovne škole Matije Vlačića, područne škole Rabac u produženi boravak u Labin. Valamar Riviera je naš partner koji svojim društveno odgovornim poslovanjem aktivno sudjeluje i uključuje se u život lokalne zajednice. Zahvaljujem ovim putem na uključenju i financiranju prijevoza i vjerujem da će biti još mnogo zajedničkih projekata", naglasio je gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić.

 

„Sve strateške inicijative Valamar Riviere imaju zajednički nazivnik, a to je društveno odgovorno poslovanje. Posebice se to odnosi na aktivno sudjelovanje i uključivanje u život zajednica u kojima poslujemo. Zato nam je iznimno drago što kroz jedan ovakav projekt možemo biti dijelom svakodnevice naših mladih generacija, njihovih učitelja i obitelji. Mališanima i njihovim učiteljima želimo još jednu uspješnu školsku godinu", izjavio je Sandi Sinožić.

 

Svakoga dana osiguran je prijevoz učenika od 1. do 4. razreda iz Rapca prema unaprijed određenom rasporedu. Ponedjeljkom, srijedom i petkom mališane prijevoz čeka ispred škole u 11.30, a utorkom i četvrtkom u 12.15 sati. Iz Rapca se zatim voze do njihove matične osnovne škole u Labinu gdje im je osiguran topli ručak i produženi boravak.

valamar besplatna reklama produženi boravak oš matija vlačić