GLOBE ekipa labinske Srednje škole postigla zapažen uspjeh na Državnoj smotri i natjecanju hrvatskih GLOBE škola

GLOBE ekipa labinske Srednje škole postigla zapažen uspjeh na Državnoj smotri i natjecanju hrvatskih GLOBE škola

13.5.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Državna smotra i natjecanje hrvatskih GLOBE škola 2016. održana je od 10. do 12. svibnja 2016. u Zadru.  Domaćin je bila Osnovna škola Šime Budinića. Na smotri i natjecanju sudjelovalo je 25 osnovnih i 14 srednjih škola iz svih krajeva Hrvatske. Iz regionalnog GLOBE centra Labin pozvane su 2 škole: Srednja škola Mate Blažine Labin i Prirodoslovna i grafička škola Rijeka. Obje su škole postigle  zapažene rezultate. 
Naša je škola dobila priznanje za iznimno uspješan istraživački projekt pod nazivom „Neka naša Istra blista  ali ne po noći - II. dio“, a mentorice na projektu bile su profesorice Mira Hrvatin i Olivera Tadić.

 

GLOBE ekipa naše škole u sastavu učenika trećega  razreda gimnazije Karmen Rabar, Emili Šegon i Viliam Vojić, u pratnji mentorice profesorice Olivere Tadić, osvojila je visoko 2. mjesto na orijentacijskom natjecanju u kategoriji 14 srednjih škola. Čeda Perko, voditeljica međužupanijskog stručnog vijeća programa GLOBE, sudjelovala je na natjecanju u svojstvu člana državnog povjerenstva. 

 

GLOBE priznanje Projekt - pdf     GLOBE priznanje Natjecanje - pdf

 

 

 

globe srednja škola mate blažina čeda perko mira hrvatin karmen rabar emili šegon vilian vojić