Glazba bez granica: Podcast 047 - Tino Dobrić

Glazba bez granica: Podcast 047 - Tino Dobrić

22.5.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Tino Dobrić jedan je od dva naša predstavnika koja su ušla u finale Burn residency Mix Off natjecanja za odlazak na Ibizu.

 

Iako preferira tech-house i „berlinski“ techno mladi Tino Dobrić iz Raše kod Labina se ne namjerava ograničavati u glazbi, dok u nastupima sluša što publika kaže: „Najbitniji od svega mi je kontakt s publikom. Kad osjetiš kako publika diše i što voli, onda je sve lakše. Tako da na kraju ispada da publika bira stvari, a ne ja.“ – kaže Tino koji je u hrvatskom dijelu natjecanja za Ibiza DJ Residency u klubu Lemon u Zagrebu proglašen najboljim zajedno s Barzuom.

Čuo sam za Burn Studios još prošle godine, ali sam zakasnio sa prijavom. Ideja svega toga je odlična i mislim da je to prava prilika da pokažeš svoj talent svijetu. U Lemonu je bilo odlično. Upoznao sam nove i zanimljive osobe i izmjenio dosadašnja iskustva sa njima. Neopisivo je dobar osjećaj kad te netko proglasi pobjednikom. Pogotovo u nečemu što voliš i što gradiš već dugi niz godina i kad vidiš da se je sva ta upornost na kraju isplatila. Istaknuo bi naravno, drugog finalista, BarZua. Čuo sam za njega i prije, s obzirom da smo obojica iz Istre, ali nikad se nismo imali priliku upoznati. Odvrtio je super set i drago mi je da je upravo on drugi finalist jer je mlad i talentiran dečko i zaslužio je.

Nakon finala na Electronic Carnivalu u Ljubljani Tino nije razočaran što nije pobjedio, jer pred njim je cijela budućnost, a ovo je natjecanje bilo njegova velika prilika: "Bez obzira o konačnom ishodu, za mene je ovaj Burnov contest otvorio mnoga vrata u elektronskoj sceni. Pohvalio bi cijelu ekipu iz Burna Hrvatska koji su odlično odradili svoj posao te cijelo vrijeme bili uz nas u Ljubljani, te posebno E-Base-a koji mi je dao veliki support u svemu ovome."

Tino je obećao uskoro izdati prvi „EP“, da će nastupati više i nastaviti biti uporan i dalje, dok mu na riječ vjerujemo u podcastu niže možete poslušati kako zvuči njegov najnoviji mix.

 

Podcast 047: Tino Dobrić (DOWNLOAD)


Tracklist:

1. Hermanez - Fase 30
2. Alli Borem - Jonk (Original Mix)
3. Macromism - Roll Tabor (Sante Remix)
4. Rampa - So Many (Original Mix)
5. Jay Tripwire - Treat Him Like (Original Mix)
6. Matty Heilbronn - Funky Shit (Martin Buttrich Remix)
7. Philip Arruda - Casanova
8. Clio - Your Eyes (Leon Remix) 
9. Mihalis Safras - Bankrupt (Santos Remix)
10. Hot Since 82 - Let It Ride (Nicolas Masseyeff Remix)
11. tINI - My Shine (Carl Craig Remix)

 

Izvor: www.klubskascena.com

Tino Dobrić Podcast Klubska Scena dj glazba EP Electronic Carnival Burn natjecanje Ibiza Raša Labin izvor elektronika Berlin tech-house Zagreb Lemon