Girandella Beat Beach vol.05 @ Girandella Beach, Rabac 30.07.2016.

Girandella Beat Beach vol.05 @ Girandella Beach, Rabac 30.07.2016.

26.7.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Seriously Twisted vas poziva na peti rođendan najposjećenijeg „beach party-a“ u Istri. Uz prepoznatljive ritmove elektronske glazbe i ove godine Girandella Beat Beach party razdrmat će turističko naselje Rabac.

Na proslavu koja se održava 30. srpnja stižu popularni taljanski dvojac  PAUL C & PAOLO MARTINI  koji drmaju svjetsku scenu zadnjih godina odličnom produkcijom koja izlazi na najuglednijim lableovima kao što su  Moon Harbour, Hot Creations, 8bit, Saved, Noir, Suara, Snatch! itd. Atmosferu na bazenu dodatno će zagrijati i domaće snage Toni Manero, Danny Clarck i Marin Biocic. Međutim to je samo  dio zabave jer  u isto vrijeme na techno  flooru posjetitelje će zabavljati beogradski DJ, producent i promotor Filip Xavi, te   ženska snaga iz susjedne Slovenije  Marta  kojoj je ovo zagrijavanje za Dimensions festival.

Domaćini na drugom flooru biti će Tino Dobric i Tschoky. Ova proslava sjediniti će rođendansku ekipu na već svima poznatom mjestu plaži Girandella koja se od 22 sata do 6 ujutro pretvara  u  techno metropolu. Očekuje vas vrhunski audio-vizualni spektakl u produkciji najbolje regionalne kompanije Vedras. Ulaznice  u pretprodaji su 90 kuna, a na dan 110. U Labinu ulaznice možete kupiti na adresi Zelenice 7, Design Caffe dok se u Rapcu ulaznice prodaju u Caffe Baru Perla. 

 

We kick off the pool party in true Seriously Twisted style!

 

 

Booking & info.
+385 98 506813
info@seriously-twisted.com


PRODUCTION: VEDRAS PROFESSIONALS
Powered by d&b audiotechnik

Seriously Twisted ulaznice Girandella Beach Beat pretprodajna mjesta Rabac plaža techno house pool beach Istra Croatia party Entrio Design Caffe Perla