GIRANDELLA BEAT BEACH: Online prodaja ulaznica!!!

GIRANDELLA BEAT BEACH: Online prodaja ulaznica!!!

21.7.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Četiri dana ostalo je do velikog eventa elektronske glazbe Girandella Beach Beat koji će se održati u Rapcu. Ovoga ljeta gost GBB-a je veliko ime svjetske techno scene dj Siniša Tamanović, izvođač koji već godinama radi i živi u Londonu. U prodaju su puštene online ulaznice po cijeni od 60 kuna preko sustava Entrio.hr. Osim online prodaje ulaznice možete kupiti u Labinu (Design Caffe) te na slijedećim prodajnim mjestima Entria u Puli i Rijeci:

 

 

Palach - Rijeka
Kružna 8b, Rijeka

The Beertija, Rijeka
Slavka Krauzteka 12, Rijeka

Activa Travel Pula
Scalierova 1, Pula

Daily News - Pevec Pula
Industrijska 15, Pula

 

 Popis svih prodajnih mjesta Entrio.hr u Hrvatskoj:

www.entrio.hr/outlets

 

 

 

 

 

Seriously Tw!sted ekipa i ovog ljeta pretvara istočnu obalu Istre u središnje mjesto zabave. Događaj pod nazivom Girandella Beat Beach godinama je priznat i prihvaćen od strane publike, posebno ljubitelja elektronske glazbe. Tako će ove godine rabačku plažu Girandella 25. srpnja protresti veliko ime svjetske techno scene dj Siniša Tamanović. Izvođač koji več godinama radi i živi u Londonu njeguje jedinstven stil u kojem spaja techno zvuk sa pravim bubnjevima. Odašiljajući dobre vibracije prepoznat je na globalnoj razini, a to dokazuje i činjenica da je nastupao je u Latinskoj Americi, Berlinu i Sofiji, te kao najveće dostignuće banjalučki producent ističe četvrto mjesto na Beatport tech – house listi sa trakom ''Who We Are'' za 1605 Music Therapy. Na jednoj od deset najljepših plaža na Jadranu atmosferu će dodatno podgrijati jake domaće snage Marin Biočić, Tino Dobrić i Danny Clarck. Svi željni dobre zabave i oni koji žele iskusiti ovu ljetnu poslasticu morat će izdvojiti 80 kuna na sam dan eventa, dok u pretprodaji mogu kupiti karte po cijeni od 60 kuna u Caffe baru Perla (Rabac) i Designe Caffeu (Labin). Uz samu obalu mora na plaži Girandella 25. srpnja zagarantirana je odlična zabava sa početkom u 22 sata, a koja će potrajati sve do 6 sati ujutro.

Rabac Perla Design Caffe Croatia Istra Hrvatska Siniša Tamamović Srbija Girandella Beach Seriously Twisted London UK Marin Biočić Labin Entrio.hr ulaz