Gdje za doček 2010.? Na Labinštini organizirana proslava samo u discu Placa u Nedešćini

Gdje za doček 2010.? Na Labinštini organizirana proslava samo u discu Placa u Nedešćini

29.12.2009. // iPress // Objavljeno u kategoriji Zabava

Iako mnogi tvrde da će iduća godina biti teška i recesijska pokušajmo je s dobrom energijom, sa svojim najbližima i prijateljima, barem započeti veseli. Ispraćaj stare i doček Nove godine organizirat će se u brojnim restoranima, hotelima i klubovima u Istri gdje se zasigurno stići i inozemni gosti.

Većina Istrana će se ipak odlučiti na doček na gradskim trgovima ili u toplini doma svog budući da su cijene u restoranima i hotelima mnogima previsoke.

U Maistrinim objektima doček Nove godine organiziran je u hotelu Monte Mulini, u Wine Vault restoranu za cijenu od 1.200 kuna sa živom glazbom, ali bez pića. Doček će se upriličiti i u restoranu Mediterraneo za 800 kuna po osobi.

U Monvi Centru Novu ćemo dočekati uz ludi party i poznate DJ-eve. Nastupaju Tom Jay & Rosho, Make, Lemon i Bebetto. Party počinje u 23 sata i trajat će do ranih jutarnjih sati. Cijena je 70 kuna. U rovinjskom Multimedijalnom centru također će se organizirati doček uz zabavu, koji počinje u 19 sati.

U Poreču će na rivi za Novu godinu nastupiti Blue Jeans The band i razni DJ-evi. U porečkom restoranu Dvi murve doček će se organizirati uz živu glazbu i novogodišnji meni. Nudit će se riblji i mesni meni za 500 kuna s uključenim pićem. U restoranu Istra cijene su nešto niže – riblji meni košta 300 kuna, a mesni 250, ali piće nije uključeno.

Doček Nove godine organizirat će se i u hotelima Arenaturista u Histriji, odnosno Palmi te u medulinskim hotelima Belvedere i Medulin. Cijena večere s pićem i živom glazbom je od 65 do 75 eura po osobi. I u restoranu Bi Village oraganizaran je doček. Cijena je 400 kuna, a uključuje piće, živu glazbu i pet slijedova hrane.

Puležani će 2010. moći dočekati na Forumu uz Mor Rolla, Gustafe i Dogmu, dok će se Seasplash Platforma utaboriti na Danteovom trgu. U klubu Uljanik organizirat će se doček uz DJ-eve, a upad je 30 kuna.

U disco clubu Placa u Nedešćini također organiziraju doček. Ispred diskoteke bit će postavljen grijani šator sa 60-ak sjedećih mjesta. U discu će se na dva flora puštati različita glazba. Cijena je od 190 do 240 kuna ovisno o rezervaciji mjesta. Program počinje u 21 sat.

Prema dosadašnjim informacijama, na trgovima će još doček organizirati Umag i Pazin uz bendove i DJ-eve.

Ukoliko niste zadovoljni provodom u Istri možete potegnuti do Rijeke gdje će na Korzu nastupiti Bajaga i Instruktori i TBF, ili čak do Zadra gdje se priprema veliki party uz DJ-a Davida Moralesa u sportskoj dvorani na Višnjiku. Upad je 300 kuna.

 

doček nove godine nova godina 2010 proslava zabava nedešćina disco placa istra veselje