[Galerija fotografija] Uspješni labinjani na međuopćinskim natjecanjima u ribolovu za juniore U16 i U21 štap obala

[Galerija fotografija] Uspješni labinjani na međuopćinskim natjecanjima u ribolovu za juniore U16 i U21 štap obala

22.5.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U organizaciji ŠRD "Vinkuran", dana 17.05.2015. godine  u Puli je održano  Međuopćinsko prvenstvo istočne Istre za kategoriju juniora U16 štap obala.

 

Na natjecanju je sudjelovalo 34 juniora iz klubova  Delfin-Pula, Uljanik-Pula, Adria-Labin, Galeb-Raša, Plomin, Koromačno.Prvo mjesto osvojio je Dean Radovanović iz "Delfina" , drugi je bio njegov klupski kolega  Martin Žgomba, dok je treće mjesto osvojio Antonio Smoković iz Labinske "Adrie".  

 

U ekipnom plasmanu pobijedili su  juniori „Delfina"  iz Pule  Dean Radovanović i Martin Žgomba, drugi su bili Mihael Petrović i Stefanno Šimić iz "Plomina", a treći Mate i Marko Ružić iz Raškog "Galeba".Pehar za najveću ribu osvojio je Mihael Petrović iz "Plomina", pic 434 grama, dok je najmlađi natjecatelj bio Marko Jukopila iz "Koromačna".

 

 Isti dan je u Plominu održano natjecanje za Juniore U21 štap obala.Sudjelovalo je 5 natjecatelja iz klubova Galeb Raša i Delfin Pula.Prva tri mjesta osvojili su ribiči raškog Galeba, Dilan Mileta, Karlo Štucin i Nino Štucin.

 

PR

 

 

antonio smoković srd plomin ribič sportski ribolov mate ružić dilan mileta karlo štucin