Franka Batelić kao seksi školarka glavna zvijezda nove kampanje ELFS-a u iščekivanju Dore

Franka Batelić kao seksi školarka glavna zvijezda nove kampanje ELFS-a u iščekivanju Dore

1.3.2010. // 24 sata // Objavljeno u kategoriji Zabava

Iz modne radionice dizajnerskog dvojca ELFS, kojeg čine 24-godišnji Aleksandar Šekuljica i 27-godišnji Ivan Tandarić, nije mogla stići bolja najava ovosezonskog Cro a Portera od editorijala sa Frankom Batelić koja je kao glavna zvijezda ovosezonske kampanje ELFS-a postala seksi školarka. Lijepu Franku ELFS-i odijevaju i za ovogodišnju Doru, na kojoj mlada glazbenica slovi kao favorit.

Kako se ove godine navršava točno 20 godina od zagrebačkog Eurosonga, ELFS-i su dostojno odlučili obilježiti taj jubilej i odati počast pjesmama i izvođačima koji su obilježili naše djetinjstvo i neka druga sretna vremena. Kolekcija koju će prikazati na ovosezonskom jubilarnom XV. Cro a Porteru inspirirana je Eurosongom i svojevrsni je homage tom glazbenom događanju. Šarenilo koje ELFS-i donose i ovom novom kolekcijom savršeno se uklapa uz taktove nekad omiljene pjesme Tatjane Matejaš - Tajči "Hajde da ludujemo". Premda će ELFS-i kolekciju u potpunosti prikazati na ovosezonskom Cro a Porteru, određeni dio kolekcije već se može pronaći u njihovoj trgovini.

 

Franka Batelić (18) svojedobno je otkrila da joj je pjevačka karijera promijenila život u tolikoj mjeri da se ne može posvetiti edukaciji koliko bi htjela. Školski uspjeh joj ipak ne pati jer je priznala da je oduvijek bila štreberica i da će uvijek to i ostati. Mlada pjevačica nedavno je postala zaštitno lice ovosezonske kampanje modnog dvojca ELFS. Nova kolekcija je inspirirana Eurosongom, a Franka će na Dori predstaviti dio te kolekcije. Na 18. izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije pjevačica će pjevati ''Na tvojim rukama''.

 

franka batelić dora na tvojim rukama showbiz zabava eurosong