Franka Batelić predstavila novu pjesmu za 12.HRF, glasanje 1.kruga završava danas u ponoć (VIDEO)

Franka Batelić  predstavila novu pjesmu za 12.HRF, glasanje 1.kruga završava danas u ponoć (VIDEO)

2.5.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Mlada glazbenica na 12. HRF ide s pjesmom "Ruža u kamenu". Jako je zadovoljna pjesmom, a iako je snimila seksi spot, sebe ne vidi kao takvu.

Školske obaveze i učenje mladu i uvijek nasmijanu Franku Batelić nisu spriječile da se predstavi na ovogodišnjem 12. Radijskom festivalu. Nada se da će nakon HRF-a imati slobodnog vremena i riješiti sve zaostale obaveze. "Ruža u kamenu", naziv je pjesme s kojom će se predstaviti u Opatiji. Jako je zadovoljna, te se nada da će karijeru graditi "kvalitetno, ali ne prebrzo".
- Valjda neću završiti poput Britney Spears s obrijanom glavom i u ludnici - kroz smijeh kaže Franka.


Na snimanju spota pojavila se u seksi izdanju, ali kaže da sebe tako ne vidi. Za Opatiju priprema pravi spektakl, a očekivanja joj nisu velika: osim dobrog provoda i uživanja, želi upoznati Luku Nižetića.

 

Danas u 23.59 završava glasovanje u prvom krugu glasovanja za finaliste 12. Hrvatskog radijskog festivala. Da podsjetimo: ovaj tjedan odlučujemo o ulasku u finale četvorice od sljedećih izvođača:
- U pop rock kategoriji natječu se Ivana Banfić, Franka Batelić, E.T., Karma i Antonija Šola


- U kategoriji zabavne glazbe u konkurenciji su : Mate Bulić, Leo, Jasmin Stavros, Rajko Suhodolčan i Miroslav Škoro.
U tijeku su posljednja glasovanja na radijskim postajama, a glazbene redakcije svoj su dio posla odradile i prije ovog produženog vikenda. Dakle, uz pažljivo slušanje svoje omiljene radiopostaje moguće je glasovati i možda baš taj glas bude presudan za onog „četvrtog“ koji će se provući u finale.

 


Glasovati je moguće do isteka današnjeg dana i putem telefona 061, a veliki broj portala također je uključen u veliko glasovanje, pa ljubitelji interneta imaju i ove mogućnosti.
PETAK, 23.59 je posljednja minuta za prvu grupu polufinalista. Koja je ekipa sretnih osvojila svojih pet minuta slave u Opatiji bit će obznanjeno u ponedjeljak, 5. Svibnja na press konferenciji.

 

Izvor: Hrvatski radijski festival

Intervju sa Frankom i isječak nove pjesme pogledajte u našoj rubrici "Neobavezno - glazba"

Franka Batelić Ruža u kamenu Miro Buljan HRF radijski festival Opatija Boris Đorđević