Festival života u Rapcu oduševljava lokalno stanovništvo i turiste

Festival života u Rapcu oduševljava lokalno stanovništvo i turiste

1.8.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Rabac Open Air je na svom festivalskom vrhuncu i posjetiteljima i dalje nudi bogat i raznolik program koji će zadovoljiti sve ukuse i sve generacije. I ovog tjedna su na rasporedu koncerti, dobri filmovi, borbe gusara i drugo, a sve uz puno smijeha i dobre atmosfere.


Nakon cjelodnevnog boravka na plaži, obitelji s djecom večeras mogu na projekciju Frozena u park između Valamar Sanfior Hotel & Case i Lungomare. Svjetski filmski hit, koji je zaludio javnost i iznova oduševljava najmlađe ali i one koji se tako osjećaju, počinje u 21 sat. U petak, 3. kolovoza, na rasporedu je pak film Trolls. Film redatelja Mikea Mitchella i Walta Dohrna u kojem glume Justin Timberlake i Anne Kendrick nominiran je za Oscara, a ulaz je sasvim besplatan.
Kao uostalom i na sva današnja glazbena događanja. Na četiri punkta duž šetnice ulični svirači izvode obrade najvećih stranih hitova. Večeras u sklopu programa Street Music sviraju Summertime Acoustic Trio, Side Effects, Whiskey Train i Morin Acoustic Trio na već poznatim lokacijama na Rivi, kod restorana Capitano, ispod La Pentole i u Movie Lounge baru.


A u petak se nastavlja i Sundance Tribute Festival u Sundance Beach Clubu. I to uz glazbu Dire Straitsa. Stiže Sultans of Swing - Dire Straits Tribute Band koji zajedno nastupa već više od 17 godina i izvodi pjesme legendarnog britanskog rock sastava osnovanog još 1977.godine. Money for Nothing, Walk of Life i Sultans of Swing samo su neki od hitova koji će se svirati u petak u Rapcu. 


Sutradan, u subotu obitelji mogu na Istra Inspirit u park ispod Valamar Sanfior Hotela & Case. Radi se o interaktivnom obiteljskom zabavno- edukativnom programu gdje će posjetitelje dočekati gusarska družina koja će ih povesti u lov na izgubljeno blago sve do daleke Kube. Uz to će imati priliku sudjelovati u plesu, pjevanju i borbi gusara. Valja spomenuti i kako će nakon predstave na plaži na stijenama biti priređen atraktivan fireshow performans za male i velike.


Više informacija i detalja o događanjima na Rabac Open Air festivalu možete pronaći na službenoj web stranici www.rabacopenair.com te na službenim stranicama društvenih mreža.


rabac open air festival rabac zabava