Fantastičan kraj ovosezonskog Rabac Open Aira uz izvrsne The Frajle

Fantastičan kraj ovosezonskog Rabac Open Aira uz izvrsne The Frajle

25.8.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Sinoć je izvrsnim nastupom ženskog kvarteta The Frajle završilo drugo izdanje ljetnog festivala Rabac Open Air. U čestoj interakciji s publikom i uz puno smijeha, popularne novosads glazbenice su održale još jedan u nizu svojih nezaboravnih nastupa. Atmosfera je bila fantastična. The Frajle, vrlo elegantne u bijelom, pjevale su i svirale svoje najveće uspješnice i u svom prvom posjetu Rapcu publiku oborile s nogu.


 

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča donijele su sinoć u Rabac neizmjerne količine pozitivne energije i publici predstavile njima jedinstveni spoj čardaša, šansone, popa i rocka, te vlastitih skladbi. A upravo ih zbog toga publika diljem regije obožava. Bilo je to najbolje moguće zatvaranje festivala života. Publika, u kojoj je bilo mnoštvo domaćih posjetitelja, ali i znatiželjnih stranaca, je bila vesela, rasplesana i raspjevana tijekom cijelog nastupa. Na poziv Frajli publika je tijekom izvedbe pjesme 'Menjam dane' upalila svjetiljke na mobitelima koje su ostavljale dojam  'neba punog zvijezda'.


Takva publika, naravno, je htjela da koncert potraje što duže, pa su zvali Frajle na bis tijekom kojeg su one izvele još dvije pjesme, a zadnja je bila 'Kap po kap' i zaslužila gromoglasan pljesak brojne publike koja je ostala do samog kraja koncerta koji je trajao više od dva sata.Tijekom zadnja dva mjeseca Rabac je bio omiljena destinacija svim ljubiteljima glazbe, kazališta i drugih zabavno – edukativnih programa. Vodeća turistička kompanija Valamar Riviera, u suradnji sa sponzorima domaćinima Gradom Labinom i Turističkom zajednicom Labin–Rabac te tvrtkom MPG, organizatorom festivala, i ove godine je u Rabac dovela najbolje sadržaje za sve ukuse i sve generacije posjetitelja. I turisti i lokalno stanovništvo su se i ovaj put oduševili. Mnoštvo koncerata, kostimiranih zabavljača, puno glazbe i smijeha, te izvrsni filmovi pod zvijezdama obilježili su ljeto u Rapcu.


rabac open air festival rabac zabava frajle