Epilog strašne prometne nesreće u Labinu: Snaha vidjela kako joj svekrva leži mrtva: 'Začuli smo urlike' | Motociklist se bori za život

Epilog strašne prometne nesreće u Labinu: Snaha vidjela kako joj svekrva leži mrtva: 'Začuli smo urlike' | Motociklist se bori za život

3.7.2019. // 24 sata // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Fast food 'Veta njam' kojeg je zajedno sa sinom Albertom i njegovom suprugom Marinom vodila tragično poginula Vesna Dragolin, u srijedu je bio zatvoren.

U poslovnoj zgradi gdje je on smješten, prozori su postavljeni prema cesti i pješačkom prijelazu pa je nakon kobna sraza upravo Marina vidjela kako muževa majka leži na cesti, ispričao nam gotovo u suzama jedan djelatnik poslovnog prostora.

Nalet moćnog motora na ženu nitko nije vidio niti čuo, ali su se zato ubrzo nakon toga začuli strašni urlici snahe Marine koja je istrčala na cestu van zgrade.

Suzuki GSX 1300 kojim je, kako vele neki Labinjani, 38-godišnjak doletio kao 'metak', nakon udarca je završio gotovo stotinu metara dalje, na drugom raskršću koje vodi uzbrdo. Mladić koji ga vozio ležao je nepokretan deset metara od pješačkog. 

Dječak (8) srećom nije ozlijeđen u nesreći, ali je bi9 u stanju teškog šoka, plakao je i jecao sve dok ga u naručje nije primila majka Marina.

Mladić iz mjesta Nedešćine nedaleko od Labina bori se za život na riječkom Sušaku. Kako doznajemo od glasnogovornice PU istarske Nataše Vitasović, u trenutku naleta na glavi nije nosio zaštitnu kacigu, a i njegov motor nije bio registriran.

Za poginulu Vesnu mještani Labina, prijatelji, susjedi i poznanici kažu kako je bila zaista dobra duša koja se vječno žrtvovala za svoju obitelj i bližnje. Mnogi su je poznavali baš po izvrsno pripremljenoj brzoj hrani i ljubaznosti.

- Svaki dan dolazila je tu kod nas zajedno s mužem ili sama, ostavljati polog u banku. Tu je kupovala novine i kod nas bi popila prvu jutarnju kavicu... kazali su nam suznih očiju djelatnici i njeni prvi poslovni susjedi u Ulici Zelenice.

Tijelo preminule je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula na obdukciju.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača se nadležnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.Foto: Branko Biočić za Glas Istre


prometna nesreća vesna dragolin smrt tragedija ulica zelenice