Enoteka Terra ima najuređeniji blagdanski izlog, a Velo kafe najuređeniji interijer

Enoteka Terra ima najuređeniji blagdanski izlog, a Velo kafe najuređeniji interijer

29.12.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Trgovina Enoteka Terra u labinskom Starom gradu, vlasnika Petra Kneževića osvojila je drugu nagradu, a Foto studio Indigo Blu na Zelenicama, vlasnice Aleksandre Đorđić treću u izboru za najuređeniji izlog Grada Labina.

 

Odlučila je to Komisija u sastavu Irina Belušić Maggi, Ivona Verbanac i William Negri, a nakon što je od 16. do 22. prosinca obišla izloge, terase i interijere.

 

Prva nagrada nije dodijeljena, a razloge je pojasnila predsjednica Komisije Irina Belušić Maggi: (ton – Irina Belušić Maggi). Komisija je dodijelila i dvije nagrade za najuređenije interijere, a prvu nagradu osvojilo je Velo kafe vlasnika Leonea Viškovića, dok je druga otišla u ruke Frizerskom salonu Mystic na Zelenicama, vlasnice Tine Bastijanić.

 

Komisija je prilikom ocjenjivanja vrednovala originalnost i kreativnost, estetski sklad, blagdanski ugođaj i suradnju poduzetnika s institucijama. Trgovina Enoteka Terra dobila je novčanu subvenciju od 2 tisuće kuna, koju će vlasnik Petar Knežević donirati, kako je rekao na današnjoj svečanosti uručivanja nagrada, Centru Liče Faraguna.

 

Foto studio Indigo Blu dobio je subvenciju od 1500 kuna, Velo kafe od 3 tisuće, a Frizerski salon Mystic od 2 tisuće kuna.

 

Dobitnicima je čestitao i labinski gradonačelnik Tulio Demetlika poručivši: (ton – Tulio Demetlika). Komisija je inače dala i preporuku vlasnicima obrta da prilikom dekoracije svojih izloga surađuju s djecom osnovnih škola, škole s posebnim potrebama i vrtićima, a predložili su i organiziranje radionica pod vodstvom stručne osobe, namijenjene vlasnicima obrta, kako bi imali mogućnost usavršiti svoje vještine i znanja na području uređenja izloga i interijera za prigodne blagdane.

 

 

Radio Labin

 

 

 

 

najizlog nagrada uređenje demetlika ivona verbanac william negri irina belušić maggi