Elyn Porter - pobjednici 4.Festivala Labinskih Bendova snimili prvi singl

Elyn Porter - pobjednici 4.Festivala Labinskih Bendova snimili prvi singl

28.4.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Mladi labinski bend  Elyn Porter koji je nakon svega nekoliko mjeseci postojanja pobijedio na ovogodišnjem 4. izdanju Festivala labinskih bendova objavio je prvi singl pod nazivom „Stranac".

 

Snimanje pjesme Elyn Porter je osvojio kao jednu od nagrada za  prvo mjesto na 4.FLB-u. Singl je sniman na dvije lokacije, u Stepčićima u studiju STEP sound, te u novom studiju labinskog indie labela OSA Medie. Snimatelji su bili glazbeni producenti Edi Stepčić i Goran Brezac iz grupe The Orange Strips koji je ujedno miksao i producirao singl. Za mastering „Stranca" pobrinuo se je još jedan labinski glazbenik i producent Sanel Isanović.

 

Pred Elyn Porter su nastupi na Istarskoj gitarijadi u Puli (02.05.2014.) te na finalnoj večeri Hrvatskog Glazbenog Festivala (HGF) u Zagrebu.

Dečki trenutno na repertoaru imaju sedam autorskih pjesama koji pretežno spadaju u rock-grunge-stoner rock žanr a pjevaju isključivo na hrvatskom jeziku.

Link na pjesmu STRANAC:

https://soundcloud.com/user981328570/elyn-porter-stranac

KRATKA BIOGRAFIJA BENDA

Elyn Porter osnovan je krajem 2013. godine u Labinu.  Članovi su: Mateo Bartolić - gitara/vokal, Edis Sejdinović - gitara, Loris Trudnikov - bubanj, Ivan Batelić - bas. 
Trenutno na repertoaru imamju sedam autorskih pjesama, koje pretežito spadaju u rock/grunge/stoner rock žanr. Bend radi na novim pjesmama, te uskoro ulazi u studio snimiti EP prvijenac.

Više o Elyn Porter:

https://www.facebook.com/pages/Elyn-Porter/213801568819132

 

Elyn Porter glazba singl muzika rock grunge festival labinskih bendova