Elis Lovrić sakrila malu tajnu u novom video spotu snimljenom u Rapcu

Elis Lovrić sakrila malu tajnu u novom video spotu snimljenom u Rapcu

4.10.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Istarska vila ima novi video spot. Labinska kantautorica i glumica Elis Lovrić predstavila je spot za pjesmu “Sretno ti bilo”, snimljen u Rapcu, na kamenitoj plaži njenog djetinjstva.


”Napisala sam je kao ulog u rješavanje onoga što nam se čini nerješivo. Kalila sam svoju snagu trčeći bosonoga po ovim kamenčićima i baš u trenutku dok sam smišljala scenarij, pojavila se mala Ines koja je poželjela glumiti u njemu. Isti dan, otišla sam na plažu i odvrtjela u glavi ovu scenu odglumljenu u jednom komadu,” otkrila je Elis više o ideji samog spota i dodala: “Sretna sam što su mi dečki iz Level52 povjerovali da možemo u tih pola sata izlazećeg sunca snimiti ovu one-shot avanturu. U videu je i jedna mala tajna i jedva čekam saznati tko ju je otkrio”.

Uvijek dosljedna i beskompromisna u slijeđenju svojih ideja, Elis je s labinskom ekipom Level52 uspjela snimiti nešto, za što i sama priznaje da je trebalo imati sreće, ali i ludosti. Jer ”zgurati” sve misli u pola sata ovozemaljskog vremena da se iskoristi posebnost i onozemaljskog, tek izlazećeg, sunca, i onda ”u cugu” odglumiti, otrčati i otpjevati prošlost, sadašnjost i budućnost, nije svakidašnji pothvat.


U ovoj pjesmi, s kojom se Elis predstavila na Splitskom festivalu kao autorica i izvođačica te aranžerica i producentica, sudjelovali su Stjepan Večković na gajdama i gudački Quartet Prelude, a pjesma je snimljena u studiju G.I.S. na Kastvu.mixer.hr

elis lovrić glazba sport muzika rabac