Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu: Barbara Belušić najbolja, AS Albona 18. od 29 klubova

Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu: Barbara Belušić najbolja, AS Albona 18. od 29 klubova

8.3.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju, 06. ožujka 2011. godine, u Zagrebu je, u Maksimirskoj šumi, održano ekipno Prvenstvo Hrvatske u Krosu. Nastupilo je preko četiri stotine trkačica i trkača iz dvadeset devet klubova, a među njima i ekipa labinske Albone.

 

Kako nisu imali svoju ekipu i momčad individualno su nastupili Barbara Belušić u ženskoj seniorskoj konkurenciji i Luka Paliska u kadetskoj muškoj. Belušićka je očekivano bila najbolja dok je Paliska osvojio devet mjesto.

 

U konkurentici trideset četiri trkačice Alma Hujdurović je kroz cilj prošla kao dvadeset treća u mlađe-juniorskoj, a Franceska Pappalardo kao četrdeset druga, između šezdeset trkačica, u mlađe-kadetskoj konkurenciji.

 

Albona je bila četrnaesta u konkurenciji dvadeset ekipa. Labinski klub nije nastupio u momčadskoj konkurenciji pa je u apsolutnom poretku zauzeo osamnaesto mjesto, od sveukupno dvadeset devet klubova.

.

Naredna akcija na kojoj će nastupiti predstavnici labinske atletske sekcije je Prvenstvo Hrvatske u hodanju i trčanju na duge staze koje će se održati u Sinju 27. ožujka 2011. godine.

 

LabinSport

 

kros barbara belušić as albona trčanje