Ekipa labinske srednje škole najuspješnija na Međužupanijskoj smotri GLOBE škola

Ekipa labinske srednje škole najuspješnija na Međužupanijskoj smotri GLOBE škola

12.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Na ovogodišnjoj međužupanijskoj smotri GLOBE programa tročlana učenička ekipa SŠMB-a iz 2. razreda gimnazije Donatela Načinović, Karla Miletić i Lorna Franković u pratnji mentorica i GLOBE voditeljica Mire Hrvatin, Karmen Diminić Milevoj, Olivere Tadić i Čede Perko bila je najuspješnija.

 Na smotru su bile pozvane sve škole iz Istarske, Primorsko-goranske  županije koje su aktivno provodile Program GLOBE u protekloj godini te se tome pozivu odazvalo 4 škole iz Opatije, Rijeke i Labina. Rad škole u GLOBE programu predstavljale su  tročlane učeničke ekipe  koristeći Power Point prezentaciju. Nakon prezentiranja rada učenici su  ukratko upoznali ostale sudionike s predloženim projektom za državnu smotru. Rad škola vrednovalo je prosudbeno povjerenstvo prema usuglašenim kriterijima za sve GLOBE centre. Povjerenstvo su činili  nastavnici-GLOBE voditelji iz sve četiri škole, a ocjenjivali su rad svih škola osim svoje.

 Osim u GLOBE centru Labin u isto su vrijeme održane i međužupanijske smotre ostalih šest MŽ centara, a bodovi svih škola sudionika objediniti će se u jedinstvenoj tablici te će oni najuspješniji biti pozvani i sudjelovati na Državnoj smotri i natjecanju hrvatskih GLOBE škola koja će se ove godine održati od 14. do 16. svibnja, a domaćin je Osnovna škola kraljice Jelene iz Solina.

Više na ssmb.hr

 

 

srednja škola mate blažina globe obrazovanje mira hrvatin čeda perko